Görüş Bildir

Kısmetse Olur 17 Aralık ! Kısmetse Olur gelin ve damat adayları arasındaki son çekişme!

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen evlendirme programı 'Kısmetse Olur' 17 Aralık günü programını izleyemeyenler için detaylar geliyor. Kısmetse Olur 17 Aralık ne oldu? Yarışmacı adayları, kavgaları dahil Kısmetse Olur 17 Aralık özeti haberimizde. Melis ile Erhan arasındaki aşk, evliliğe kadar uzanacak mı? Kısmetse Olur Melis, Erhan'ın anne babasını yemeğe davetti. Çıkan kavga ne oldu

Kısmetse Olur 17 Aralık ! Kısmetse Olur gelin ve damat adayları arasındaki son çekişme!

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen  evlendirme programı 'Kısmetse Olur' 17 Aralık günü programını izleyemeyenler için detaylar geliyor. Kısmetse Olur 17 Aralık ne oldu? Yarışmacı adayları, kavgaları dahil Kısmetse Olur 17 Aralık özeti haberimizde

Melis kendi elleriyle pişirdiği ve tüm maharetlerini gösterdiği bir akşam yemeği hazırladı. Erdem'in aile büyükleri bu müthiş yemekte masadaki yerini aldı. Melis'in müstakbel kayınvalidesi yemeklerin tadına baktı, sofra düzenini kontrol etti.. Evin agresif gelin adayı Melis, nasıl bir hazırlık yaptı? merak ediliyordu.

Bu yemekte Melis'in gelinler evinden bir de yardımcısı olacak. İlk haftanın şanslı yardımcısı ise Mehtap. Kısmetse Olur'un muzur gelin adayı Mehtap, bakalım her zamanki gibi karışıklık yaratacak mı?Kısmetse Olur son bölüm izle 17 Aralık 2015 Perşembe Kanal D ekranlarında Bölge Kuruluş Havadisi Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı program Kısmetse Olur ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor. Kısmetse Olur Sürpriz Buluşma dün akşam 22:15'te Kanal D ekranlarındaydı.

Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur kim elendi programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur Son Bölümü İzlemek İçin Tıklayınız

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir