Görüş Bildir

Kısmetse Olur 27 Kasım haftanın finali elenen isim kim? eve giren aday kimdir

Kısmetse Olur haftanın finali ve elenen isim den çok bu hafta da eve girecek olan aday herkessi heyecanlandırdı. Geçen hafta ve bu haftanın ifşaları ve elenen isim detayları

Kısmetse Olur 27 Kasım haftanın finali elenen isim kim? eve giren aday kimdir

Kısmetse Olur haftanın finali bu hafta 27 Kasım aşamı yayınlanacak. Her hafta yaşanan eleme gecesinden bir kaç gün önce bu hafta kim elenecek sorusu ifşa edilip yanıtını bulmakta. Bu hafta eve veda eden isim ve eve elenen isim yerine gelen isim çok aranmakta iken, haberimizde ifşa edilen tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Bu hfta elemenin erkeklr evinden olduğuna ulaşılırken, ve eve girecek isimin de erkekler evinden olması bayanları heyecanlandırıyor.

KISMETSE OLUR SÜRPRİZ BULUŞMA

Kısmetse Olur haftanın finali bir barışma haberi ile gündeme düştü. Kısmetse Olur HAZSEM çifti bu hafta barıştı ve aşklarına da tam gaz devam etmeye karar verdi. Geçtiğimiz hftalarda birbirleri ile uyumlu olmadıkları gerekçesi ile ayrılan çift, ayrılığa fazla dayanamamış olacak ki kavuşmanın heyecanını tekne turuyla tamamladı. Duygu dolu anlar yaşandı, aşk tazelendi. Diğer aşıklar Rabia ve Gökhan aşkı da bu hafta da tavan yapmakta. öte yandan maddi hediye almıyorum diyen Gökhan, bu hafta sevgilsisi Rabia'ya çok güzel bir hediye alarak sürpriz yapıyor. Didem ve Adnan aşkı da kagaları ve romantizmi ile devam ediyor. HAfta içinde bir ço kavgaya karışan isimleri bu  karmaşadan etkilenmiyor ve akları da tazeliğini koruyor.

NUR VE BATUHAN SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz sezon Kısmetse Olur evinde tanışan ve ilişkilerini evliliğe taşıyan Nur ve Batuhan çifti bugün Kısmetse Olur evine konuk oldu. Önce gelinler evini sonrasında ise damatlar evini ziyaret eden çift evlilikleri ve ilişkileri hakkında çok samimi açıklamalarda bulundu.

Çiftin bebek beklediğini öğrenen gelin ve damat adayları ise çifti tebrik ederek, mutluluklarını paylaştı.

KISMETSE OLUR ELENEN İSİM

Bu hafta Kısmetse Olur elenen isim herkesin sevgilisi Aykut olacak. Fanlarının çok üzüleceği elemede veda eden isim Aykut son zamanlarda büyük şok yaşatacak. Ancak Aykut'ın oylar ile kısa zamanda eve tekrar gireceği söyendi.

EVE GİREN ADAY TANIDIK ÇIKTI

Kımsetse Olur'da yeni yüzler görmeye prograı kapatmış olacak ki bu hafta eve geçen seneden tecrübeli Turgay gelecek. Turgay Tepe bu hafta eve girecek isim olacak.

KISMETSE OLUR BAŞVURU

"KISMETSE OLUR" programına gelen başvuru formlarındaki tüm yazı ve fotoğraflar formu gönderen kişinin sorumluluğundadır. Başvuru formunu dolduran kullanıcılar, başvuru sahibinin kendisi olduğunu kabul ve beyan etmiştir. Kişinin izni olmaksızın yapılan başvurulardan Kanal D sorumlu değildir.

https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur-basvuru-formu

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir