Görüş Bildir

Kısmetse Olur 6 Kasım DÜN AKŞAM elenen isim herkesi şaşırttı

6 Kasım tarihli Kısmetse Olur evinde yaşanan eleme heyecanında elenen isim herkesi şok etti

Kısmetse Olur 6 Kasım DÜN AKŞAM elenen isim herkesi şaşırttı

Kanal D Kısmetse Olur her hafta eleme heyecanı yaşanmakta. Eleme günlerinin Pazar akşamları yapıldığı biraz izdivaç dolu, biraz da yarışma formatında devam eden program bu sezon başarılı bir giriş yapamamış ve yapımcılar da yeni taktik geliştirmişlerdi. Ayça ve Mehtap, yarışmaya dahil olmasının akabinde ise eski revacına çıkmış ve reyinglerle savaşır duruma gelmişti. Geçen akşam yaşanan gecede ise elenen isim haftaya damgasını vurdu. Biraz tansiyonun yükseldiği ve hafta içi yaşanmışlıkların nlatıldığı 6 Kasım Pazar akşamı yaşananlar, bu hafta  çok konuşulacak gibi. İşte kesit kesit yaşanmışlıklar

KISMETSE OLUR ELENEN İSİM 6 kASIM

Elemem gecesi öncesinde ifşa edilen elenen ve eve girecek olan kişinin bu hafta da belirlendiği yarışma formatında çok kavgalı bir hafta geri de bırakıldı. Bu hafta Kısmetse Olur finalinde potaya giren 4 isimden, iki kişisinin çok ünlü ve sevilen isim olması, aşikar izlenme oranlarında da artışlara mahal verdi. İşte detaylar...

Gökhan ve Didem'in bu hafta yaşanan koruma altına girme olayına Hazal ve Semih'te eklendi. Bu hafta şok dosyası olan Ayça'nın elenmesine herkes hayretlwr içinde baktı.Bu haftanın birincisi Gökhan Sara oldu ve 10 bin lira değerindeki haftalık öldülünün kazananı oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Ayça elendi ve tam anlamıyla bir şok yaşandı.

Elenen ismin belli olduğu geceye damga vuran olay ise programın gözde çiftlerinden Hazal ve Semih arasındaki sert tartışma oldu. İlişkileri başladığından beri sık sık tartışan ikili arasında tansiyon yükseldi. Kısmetse Olur eleme gecesinde karşı karşıya gelen diğer isimler ise birbirlerini daha önceden tanıdıkları ortay çıkan Gökhan Sara ve Ayça Beğen oldu. Haftanın birincisi olan Gökhan Sara'nın Ayça Beğen'e yönelik sert sözleri hem adayları hem de ekran başındakileri şaşırttı.

GAMZE İDDİALI GİRİŞ YAPTI

Ayça Beğen’in ardından Kısmetse Olur evine dahil olan Gamze Taşkın, eve oldukça neşeli bir giriş yaptı. Damat adaylarının dikkatini çeken Gamze, ilk söyledikleri ile dikkatleri üzerine topladı. Damat adaylarının Gamze'den aldığı ilk his oldukça dişli bir kız olduğuydu. İddialı sözleri ardından yeni gelin adayının geçmişi de merak konusu oldu. Programa Sakarya’dan gelen Gamze Taşkın, 25 yaşında ve diş hekimi asistanlığı yapıyor. Yay burcu olan gelin adayının aradığı en önemli kriter evleneceği erkeğin spor yapıyor olması.

KAVGA EDEN İKİ İSİM ŞOK ETTİ

Her hafta kavgaların diz boyu süregeldiği yarışmada bu hafta Ayça ve Mehtap'ın kavgası gündeme oturdu. İkili arasındaki kavganın büyümesi ve elle müdahalenin olması üzerine her iki yarışmacı da uyarı aldı. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasındaki bağın kopma noktasına gelmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı.

GEÇEN HAFTA ELENEN İSİM

Gelinler evinin koruma altına girmesi ile Kısmetse Olur evine veda eden isim Kısmetse Olur’un sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren ismi Onur oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir