Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi? Adnan Farima arasında neler oluyor?

Kısmetse Olur haftanın finali 5 Mart elenen ismi şimdiden çok merak edilmekte. Kısmetse Olur 5 MArt Kanal D ekranlarında yaşanan gerginlik sonrasında elenen isim açıklanıyor

Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi? Adnan Farima arasında neler oluyor?

Ksmetse Olur 5 Mart akşamında elenen isim kim olacak? günlerdir merakla aranırken, yepyeni bir ifşa dosyası da geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Skandal dosyalarının bir bir yaşandığı ve her reyting düştüğünde bir kişiyi devreye sokan Kısmetse Olur ekibi bu hafta da izlyicilerini şok edeceğe benzemekte. kısmetse Olur haftanın finalinde yaşanan gergin anlarda Adnan ile Didem arasına Farima'nın gireceği iddia edilirken, Akın ve Tuğçe ilişkisinde de yaşananlar herkesi bu geceye bağladı. Kısmetse Olur haftanın finali 5 Mart elenen ismi çok konuşulurken, detaylar haberimizde.

TANGO DERSİ HERKESİ HEYECANLANDIRDI

Hafta boyunca hareketli dakikalar yaşanan eve tango dersi vermek için gelen dansçı yarışmacıların morallerini yerine getirecek. Farima ile İlkay’ın dans esnasında birbirlerine bakmaları ise ikili arasındaki aşk dedikodularını kuvvetlendirecek. Öte yandan Gözde Bozacı İlkay’ın hiçbir zaman evlilik kafasında olmadığını dile getirecek.

KISMETSE OLUR ADNAN DİDEM GERİLİYOR

Kısmetse Olur final bölümünde tansiyon yükseliyor. Adnan ve Didem, Farima yüzünden tartışıyor. Eve geldiği ilk günden bu yana Farima’dan hoşlanmayan Didem, Adnan’ın ona koruma vermesiyle çileden çıkıyor.  Öte yandan yine Akın ve Tuğçe aşkı eleştirlere hedef oluyor. Kısmetse Olur 5 Mart elenen ismi açıklandığı an da haberimizde olacak.

Yaşanan gergin dolu dakikalar akabinde eleme potasında olan Farima ile Ünal arasında başlayan tansiyon sonrasında Gözdeye karşılıksız aşk besleyen Ünal, eve veda isim oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz