Görüş Bildir

Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman? Neden yayınlanmıyor

Kısmetse Olur ekranlara veda ediyor mu sorusu KHK sonrasında çok merak edilir olmuştu. Kısmetse Olur en son 27 Nisan günü yayınlandı ve ne zaman yayınlanacağı da merak edildi

Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman? Neden yayınlanmıyor

Yayınlanan KHK sonrasında evlilik programlarının fişi çekildi. Esra Erol, Seda Sayan, Zuhal Topal gibi izdivaç kraliçelerinin akşam kuşağı evlilik programlarında sona gelindi. Ancak. Hafta içi her gün yayınlanan ve hafta sonu da eleme gecesinin yaşandığı ve gün gün türlü ifşa dosyalarına şahitlik ettiren Kısmetse olur, bu KHK'dan nasibini almadı. milyonlarca izleyicisi Kısmetse Olur bitecek mi diye merakla araştırırken , yapımcılardan programın gidişatı hakkında açıklama yapıldı. Ancak Kısmetse Olur'un en son 27 Nisan'da yayınlanmaması ve bir daha da ekranlarda olmaması yayından kaldırılıyor mu sorularını tekrardan akıllara getirdi. İşte yapımcılardan son dakika açıklama ve detaylar.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM

Kısmetse Olur'da Metin Şentürk sürprizi yaşandı. Onur ve Aycan, fanları tarafından hazırlanan nişan merasimi Metin Şentürk şarkılarıyla anlam buldu. Şentürk, yeni şarkısını onlara armağan ederek, birlikte seslendirdi. Yapılan bu sürpriz karşısında çok muylu olan Onur ve Aycan'a evdeki arkadaşları da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin Şentürk, duygusal şarkılarıyla olduğu kadar yaptığı esprilerle de güne damgasını vurdu. Kısmetse Olur'da sürprizler devam ediyor. Önceki gün canlı yayınla eve bağlanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan merasimi için geldi. Yaptıkları bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycan'ın nişan yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onları daima desteklerini söyleyerek güne damgasını vurdu. Onur ve Aycan'ın bu mutlu anlarına ise Didem, Gamze ve Rabia eşlik etmedi. Bu duygusal anlar karşısında gözyaşlarını tutamayan Gamze ise ağlamaya başladı. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarında olmayan diğer adaylara da sitem etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir