Görüş Bildir

Kıvanç Tatlıtuğ güzel oyuncu Elçin Sangu'yu istiyor

Star TV’nin fazla uzun sürmeyen dizisi “Kurt Seyit ve Şura”da rol alan karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara bomba gibi dönüyor. Ay Yapım’ın üstlendiği, dizide Başak Dizer’le evlilik arifesinde olan genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak ismi geçenler arasında ise güzel oyuncu Cansu Dere veStar TV’nin başarılı dizisi Kiralık Aşk’ın güzeller güzeli oyuncusu Elçin Sangu bulunuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ güzel oyuncu Elçin Sangu'yu istiyor

Star TV’nin fazla uzun sürmeyen dizisi “Kurt Seyit ve Şura”da rol alan karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara bomba gibi dönüyor.  Ay Yapım’ın üstlendiği, dizide Başak Dizer’le evlilik arifesinde olan genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak ismi geçenler arasında ise güzel oyuncu Cansu Dere veStar TV’nin başarılı dizisi Kiralık Aşk’ın güzeller güzeli oyuncusu Elçin Sangu bulunuyor.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ tercihinin ise Kiralık Aşk’ın güzel oyuncusu Elçin Sangu olduğu konuşuluyor. Star TV’nin yayınladığı “Kiralık Aşk”ta rol alan Elçin Sangu’nun Kıvanç Tatlıtuğ’un bağlı olduğu Gaye Sökmen Ajans’a geçmesi de bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

Ayrılık söz konusu

Yeni sezonda ekrana gelecek yeni dizinin senaryosu ise Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat imzası taşıyor. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte rol almak için sezon sonunda “Kiralık Aşk” dizisinden ayrılacağı da iddia edilen Elçin Sangu, verdiği bir röportajda ünlü oyuncuya övgüler yağdırmıştı.

Ünlü oyuncu Sangu, kısa süren dizi “Kurt Seyit ve Şura”da beraber kamera karşısına geçtiği Tatlıtuğ için “Göründüğünün aksine çok iyi ve mütevazı bir insanmış” açıklamasını yapmıştı.

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde İzmir‘de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Çerkes kökenlidir. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl kadar özel bir tiyatroda oynadı. 2006 yılında da Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü burslu bir şekilde kazandı. Fakat okulu yarım bıraktı.

Sanat danışmanlığını Haldun Dormen'in yaptığı “Sahne tozu” tiyatrosunda eğitimler aldı.

Sadece tasarımcı ürünlerinin satıldığı bir e-butik olan ikonogami.com’a ortak oldu.

İzmir’de tiyatro yaparken tesadüf eseri kendisini bir anda 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde önemli bir rolde buldu. Oyunculuğa ilk kez ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde başladı, Aşk Kaç Beden Giyer? Dizisi ile devam etti.

2014 yılında başlayan Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit Şura adlı dizide Güzide karakterini canlandırdı.

İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

2015 yılında “Sevdam Alabora” adlı dizide Kadir Doğulu, Mustafa Avkıran ve İlker Kızmaz ile başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği dizide; Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Aydan Burhan ve Başak Parlak gibi ünlü ve başarılı oyuncular rol alıyor.

Elçin Sangu, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide Defne Topal karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Kiralık Aşk (Defne) (TV Dizisi)

2015 - Sevdam Alabora (Zeynep) (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Güzide) (TV Dizisi)

2013 - Bir Aşk Hikayesi (Eda Çağlar) (TV Dizisi)

2012 - Hiç (Gonca) (Sinema filmi)

2012 - Aşk Kaç Beden Giyer? (Nehir) (TV Dizisi)

2011 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (2.sezon) (Jale) (TV Dizisi)

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizileri ile yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusu. Profesyonel basketbol oyunculuğu ve mankenlik de yapmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ’un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten’dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2002 yılında, Kainat Güzeli Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.

2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardında Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.

2009 yılında, kendisinden 13 yaş büyük olan Meltem Cumbul ile bir ilişki yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu ilişkiyi ağustos ayında noktaladı.

2010 yılında “Ezel” dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.

2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.

2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.

Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayan, Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizi film Hilal Saral yönetmenliğinde çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de 2013 aralık ayında başladı.

Ödülleri

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri ,En iyi erkek oyuncu (Kelebeğin Rüyası)

Film ve Diziler

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2

2005 - Gümüş

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (Dizi)

2008 - Menekşe ile Halil (Dizi)

2010 - Ezel

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - Kuzey Güney (Dizi)

2012 - Kuzey Güney Sezon 2 (Dizi)

2013 - Kelebeğin Rüyası

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Dizi)

Kurt Seyit ve Şura

'Kurt Seyit ve Şura', Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan Türk drama televizyon dizisidir. Dizide, Kırımlı Türk bir asker olan Kurt Seyit Eminof ve soylu Rus bir ailenin kızı olan Şura/Alexandra Julianovna Verjenskaya'nın aşkı konu alındı.

Dizinin senaryosunu Ece Yörenç yazdı ve dizinin yönetmenliğini Hilal Saral üstlendi. Jenerik müziği ve dizinin diğer tüm müziklerini Toygar Işıklı yaptı. İlk aşamada en az 26 bölüm sürmesi planlanan ve yurt dışı satışları da buna göre yapılan dizi, reyting almadığı gerekçesiyle 21. bölümde sona erdi.

Konusu

Kurt Seyit, Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğludur. Küçüklüğünden beri babasına hayran olan Kurt Seyit, tıpkı onun gibi Çar’ın en iyi subaylarından birisi olmuştur ve vakti geldiği zaman da bir Türk kızıyla evlenecektir. Soylu Rus bir ailenin en küçük kızı olan Şura ise babasının ölümcül bir hastalığa yakalanması sebebiyle mutsuzdur. Ablası olan Valentina ile babasını tedavi için Petrograd’a (St. Petersburg)'a götürürler. Buraya geldiklerinde Kurt Seyit’in eski silah arkadaşı Petro ve ailesinin misafiri olurlar. Savaştaki bir hatası nedeniyle mesleği bırakan Petro, Kurt Seyit ile Şura'nın tanışmasına aracı olur. Ancak Petro gizliden gizliye Kurt Seyit'e düşmanlık beslemektedir. Bir davete katılan Kurt Seyit ve Şura ilk kez birbirlerini görürler.Birbirlerine ilk görüşte aşık olurlar. Bu olaydan sonra onları büyük bir macera beklemektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ile İlker Ayrık kardeşler bekarlığa vedada buluştular Kimdir?

Genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile efsane oyuncu ve sunucu olan İlker Ayrık bir banka reklamında zıt ikiz kardeşleri oynamışlardı. Zıt ikizler Kıvanç Tatlıtuğ ile İlker Ayrık gittikleri kebapçıdan sabaha kadar kafayı dağıttılar. Zıt kardeşler objektiflere yakalanmamak için mutfaktan kaçtılar.

Milliyet'in haberine göre Karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile kendine özgü sunuculuk tarzıyla olaylar yaratan İlker Ayrık önceki akşam Etiler’deki HASAN Kolcuoğlu Restaurant’daydı. Sevgililer Günü’nde  Paris’te Başak Dizer’le evlenecek olan Tatlıtuğ ile Reklam partneri, flaşlar patlayınca mekanın iç kısmına doğru geçti.

Müşteriler gidince ışıkları söndürüp Güllü ve Müzeyyen Senar şarkıları eşliğinde 03.00’e kadar mekanda kalan ikili, çıkışta görüntü vermemek için restoranın mutfak kısmını kullandı. Tatlıtuğ ve Ayrık, mutfak bölümünden otoparka geçiş yaptı.

İlker Ayrık Kimdir?

İlker Ayrık, 16 Ekim 1979 tarihinde Balıkesir’de doğmuştur. Arnavut kökenli babasının adı Vehbi Ayrık’tır. Bir abisi ve bir ablası vardır. Babası, o 9 yaşındayken ölmüş. İlk, orta ve liseyi Balıkesir’de okumuş, Balıkesir Lisesinden mezun olmuştur. Endüstri mühendisi olmak isteyen İlker Ayrık, Lise son sınıfta okul tiyatrosuyla tanışınca fikri değişti.

18 yaşında 1997 yılında tiyatrocu olmak için İstanbul’a giden İlker Ayrık, İstanbul’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde kurslara başladı. İki sene orada kursiyer olarak öğrenim gördü. Bu arada Devlet Konservatuar sınavlarında başarılı olamadı. O iki yıldan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne girdi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden 4 senede mezun oldu. 2005 yılında tiyatrocu arkadaşı Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro adlı bir tiyatro kurmuştur. 2008 yılında ise Kent Oyuncuları'na katılarak Cimri oyununda görev aldı.

2000 yılından beri tiyatrolarda görünmesinden başka reklam, dizi ve sinema filmlerinde görevler aldı.

2009 yılında Geniş Aile dizisindeki rolü ile beğeni kazandı. 2012 yılında başlayan ve TRT’de oynayan Seksenler dizisindeki Çağatay rolü ile herkes tarafından tanındı.

19 Temmuz 2012 tarihinden beri Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programını sunmaktadır.

2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.

İlker Ayrık, haftada 3 gün dizi çekimi, hafta sonları iki gün televizyondaki yarışma programı ve geriye kalan iki günü de tiyatroya ayırdığını söylemiştir.

İlker Ayrık, 2009 yılında Sanem Ayrık ile evlendi. Ferit (d.15 Nisan 2013) adında bir oğlu vardır.

2014 yılında “Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı” adlı sinema filminde Şevket Çoruh, Gürkan Uygun, Ceyhun Yılmaz, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ile beraber başrolleri paylaşmışlardır.

2015 yılında yönetmenliğini İlker Ayrık’ın yaptığı “Yapışık Kardeşler” sinema filminde İlker Ayrık, Hakan Bulut, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Fırat Tanış ve İvana Sert ile beraber oynadı.

Oynadığı Tiyatro Oyunları

2013 - Uçurtmanın Kuyruğu : Savaş Dinçel - Pervasız Tiyatro

2012 - Sığıntılar : Slawomir Mrozek - Pervasız Tiyatro

2010 - Annem Yokken Çok Güleriz: Enda Walsh - Tiyatro Gerçek

2008 - Cimri : Moliere - Kent Oyuncuları

2006 - Uçurtmanın Kuyruğu : Savaş Dinçel - Müjdat Gezen Tiyatrosu

2000 - Vişne Bahçesi : Anton Çehov - MSM Oyuncuları

2000 - Oz Büyücüsü : Frank Baum - MSM Oyuncuları

Filmleri

2015 - Yapışık Kardeşler (Sinema Filmi)

2014 - Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (Sinema Filmi)

2013 - Kedi Özledi

2013 - Çakallarla Dans 2:Hastasıyız Dede

2012 - Seksenler

2010 - Çakallarla Dans

2010 - Memlekette Demokrasi Var

2009 - Ramazan Güzeldir

2009 - Geniş Aile

2008 - A.R.O.G

2008 - Cesaretin Var mı Aşka

2008 - Babam Adam Olacak

2008 - Gökten Üç Elma Düştü

2007 - Çocuk (film)

2007 - Başımın Belası

2007 - Kuzey Rüzgarı

2006 - Son Osmanlı Yandım Ali

2006 - Gizli Patron

2006 - Karınca Yuvası

2005 - Kadın Her Zaman Haklıdır

2005 - Kısmet

2004 - Müjgan Bey

2004 - Omuz Omuza

2003 - Kasabanın İncisi

2002 - Aslı ile Kerem

2002 - 7 numara – Yankesici (bölüm 62)

2001 - Tatlı Hayat– Yavuz (Konuk Oyuncu)

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer sonunda evleniyorlar

Aşk-ı Memnu dizisi ile gönüllerden taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ile güzel sevgilisi Başak Dizer çiftinin evlilik tarihleri belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti aldıkları evlilik kararı ile gündeme bomba gibi düştü.

İki yıldır mutlu bir beraberlik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti  14 Şubat Sevgililer Günü'nde Paris'te nikah masasına oturacağı iddia edilmesi gündemde adeta olay yarattı.

Mavi gözleri ile genç kızları kendine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ, toplam 50 davetlinin uçak biletlerini ve konaklama ücretlerini şimdiden ödedi. Çift, evlendikten sonra Bebek'te Ayşe Sultan Korusu'nda Tatlıtuğ'un yeni aldığı evde oturacak.

Aşk-ı Memnu

Aşk-ı Memnu, 4 Eylül 2008'den 24 Haziran 2010'a kadar Kanal D kanalında yayınlanan ve 2 sezon süren Türk romantik drama dizisidir. Kerem Çatay tarafından yaratılan dizi İstanbul'da aynı evde yaşayan iki insanın yasak aşkını ve etraflarındaki hayatı konu alır. Dizi, Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Aşk-ı Memnu, 2008 yılının en popüler ve en çok izlenen drama dizilerinden biri olmuştur. Final bölümünde dizi, izleyicilerin yaklaşık %73.7'ini ekran başına çekmiştir.

Dizi, babasının ölümünden sonra Adnan Bey ile evlenen Bihter Yöreoğlu'nu ve eşinin manevi yeğeni Behlül ile yaşadığı yasak aşk üzerinde yoğunlaşır. Bihter ve henüz üniversitede okuyan eğlence düşkünü Behlül'ün, Adnan Bey'den ve evde yaşayan diğer insanlardan gizli bir ilişkisi olur. Onların hayatlarına ve yaşadıkları dramatik olaylara Mademoiselle De Courton(Deniz), Firdevs Yöreoğlu, Peyker Önal, Nihal Ziyagil ve Bülent Ziyagil ile diğerleri de dahil olur.

Aşk-ı Memnu veda

İki sezon boyunca yayınlanan, 4 Eylül 2008'de tarihinde başlayıp, 24 Haziran 2010 tarihinde sonlanan dizinin son bölümünde; Bihter ile Behlül arasında geçenleri bilen evin hizmetkârlarından Beşir, gördüklerini Adnan'a anlatmıştır. Beşir'in anlatması ile aldatıldığını öğrenen Adnan'ın öfkelenmesi ve yaşanılanlar nedeni ile Nihal ve Behlül'ün evliliği ile aşkına karşılık bulamadığını sanan Bihter'in intihar etmesi konu edinilmiştir. Bihter'in ölümünün ardından evden kaçan Behlül, kabri başında Bihter'e uzaklara gideceğini söylemiştir. Adnan ve çocukları, çocukların mürebbiyesi ile eski hizmetkarları da yanına alarak yeni bir hayata başlamışlardır. Dizinin duygusal bir veda ile birlikte son gösterimi olan 79. bölümü Türk televizyon dizileri izlenme rekorları arasında 73.7 izlenme payı ile ilk sıraya yerleşmiştir.

Bihter'in intihar sahnesi, 24.06.2010 Aşk-ı Memnu Veda adlı Final Bölümü

Dizinin finali için sinema oyuncusu Filiz Akın, “Beklediğimize değdi. Ben finalden memnun kaldım. Bihter’in ölümüne kadar çok güzeldi. Ama Behlül’ün mezar başındaki sahnesi daha doğal olabilirdi. Yapıştırma sakal falan olmamalıydı”, Selda Alkor, “Beren Saat’i gerçekten kutluyorum, harika oynamış. Kendini vurmadan önceki ruh halini o kadar güzel vermiş ki, bizler gibi yıllarca piyasanın önemli oyuncularından olacağına inanıyorum. Zaten ondaki yeteneği yarışmada da görmüştüm. Finale bayıldım.”, Nilgün Belgün, “Keşke sakalını daha hafif yapsalardı ya da biraz uzamasını bekleselerdi. Bana o sahne fazla abartı geldi. Baba kız konuşmaları çok etkileyiciydi. Behlül’ü Türk filmlerindeki kör kemancılara benzettim. Yapaylık sakallarla başladı.”, Bihter karakterini canlandıran Beren Saat, “Bihter’i oynamak ruhen beni çok doyurdu.” demiştir. Son bölümü Kuruçeşme Suada da izleyen dizi ekibi ve 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen veda gecesinin 350 bin TL’lik geliri ‘Baba Beni Okula Gönder’ kampanyasına bağışlanmıştır. Dizinin son bölümünün çalışmaları 1.5 ay sürmüştür. Finali Suada'da izleyen Aşk-ı Memnu dizi ekibi finalde gözyaşlarını tutamazken, dizi yapımcısı Kerem Çatay, dizinin finalinin istenilen şekilde olduğunu söylemiştir.

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Konu

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Oyuncuları

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

Ayberk Atilla - Sadri Usta

Melisa Şenolsun - Sude İplikçi

Leyla Lydia Tuğutlu - İz (konuk oyuncu)

Devrim Yalçın - Deniz Tranba (konuk oyuncu)

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan Topal

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Ragıp Gülen - Zübeyir Taşçalan

Ender Sakallı - Vedat (diziden ayrıldı)

Selin Uzal - Derya

Özlem Gezgin - Nazlıcan

Pucca Kimdir?

İnternette Pucca olarak tanınan kişinin gerçekte adı Selen Işık’dır. İzmirli, Üniversiteyi Ankara’da okudu. Annesi ile babası kendisi küçükken boşanmışlar, 6-8 yaşına kadar annesiyle kaldıktan sonra üvey baba tacizi yüzünden kız kardeşiyle ile babasının yanına geçmişler. Üniversitede okurken küçük bir radyoda çalışmaya başlamış.

“Radyoda ‘sesli günlük’ tutuyordum. Başıma ne gelirse anlatıyordum, aldığım çizmeden, ev sahibimin zorbalıklarına, sevgilimden, ojelerime kadar. Sonra bir televizyon kanalına girdim, montaj falan derken her şeyin içinde buldum kendimi”. Diye anlatarak bu tür işlere nasıl başladığını söylüyor.

Twitter fenomeni Pucca, Eski sevgilisini rezil etmek için açtığı blogu ve Twitter hesabı ciddi bir takipçi sayısına ulaşıp olay olunca, kısa sürede 'Küçük Aptalın Büyük Dünyası' ve “ Ve Geri Kalan Her Şey” kitaplarıyla da en çok satanlar listesine girdi.

Kitabının imza gününde okuyucularıyla buluştu. Kitaplarında ve blogunda; eski sevgililerine, akrabalarına ve nefret ettiği kayınvalide adaylarına söylediği sözlerinden dolayı yüzünü her yerde Marilyn Monroe portreleriyle gizlemek zorunda kalan Pucca, gerçek kimliğini açıklamaktan bu kez çekinmedi.

Onunki aslında alışılmamış bir başarı hikâyesi. Pucca yani Selen Işık, kendi çapında bir edebiyat türü yarattı. 'Dizüstü' edebiyatı deyince, akla artık ilk Pucca geliyor. Özelliği belki de şu birkaç 'basit' kelimede yatıyor: Esprili, pervasız, içten, korkusuz, cazgır ve komik, yeni ve farklı daha doğrusu orijinal; türünün ilk örneği. Aslında o “Her kızın yaşadığı ama anlatamadığı şeyleri yazan kişi.”

Şu an sosyal paylaşım ağlarında 200 bin takipçisi olan Pucca’nın blogu ise Türkiye’de en fazla takipçisi olan kişisel blog.

Pucca aslında; Kör, sağır, küçük bir kız ve sevgilisinin peşinden sürekli onu öpmek için koşan, Koreli bir çizgi film kahramanıymış. Bir arkadaşı Selen Işık’a Pucca’nın oyuncağını hediye ettiğinden aşina adına ama asıl Pucca adını kullanmasının nedeni kendi ismiymiş. Twitter'da İngilizce karakterlerle asıl ismi Selen Işık'ı yazdığında ortaya çıkan tablo hiç te iyi değil. Bu yüzden Pucca adını kullanıyor.

Pucca’nın son sevgilisi, yine kendisi gibi bir ‘Twitter fenomeni’ olan Ceri Levis. Ya da gerçek ismiyle Ömür Özdemir.

2014 yılında Pucca'nın kitabından senaryolaştırılan "Hadi İnşallah" adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever başrollerde oynadılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi