Görüş Bildir

Cesur ve Güzel karşınızda

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Cesur ve Güzel için başlama tarihi açıklandı. Peki ya Cesur ve Güzel konusu ve oyuncuları detayları neler?

Cesur ve Güzel karşınızda

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Cesur ve Güzel için ilk adımlar atıldı ve dizinin başlama tarihi nihayetinde belli oldu. Tuba Büyüküstün'ün de başrolünü aldığı dizi ile ilgili merak edilen konusu oyuncuları ve detayları haberimizde yer almakta. Peki ya Cesur ve Güzel dizisi iin belirtilen tarihin akabinde hangi kanal da yayınlanacağını da biliyor musunuz?

CESUR VE GÜZEL TARİHİ BELLİ OLDU

Kıvanç Tatlıtuğ Tuba Büyüküstün‘ün Cesur ve Güzel dizisinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Cesur ve Güzel’de; Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur, Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterlerini canlandırıyor. Dizinin büyük beğeni toplayan ilk tanıtımı Cesur ve Sühan’ın beklenmedik bir kaza sonucu tanışmalarını konu alıyor.

DİZİ OYUNCULARI

Yapımcılığını ay yapım’ın üstlendiği, senayosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları, Devrim Yakut, Serkan Altunorak, Nihan Büyükağaç ve Tamer Levent gibi isimler yer alıyor. Dizide, aileleri ezelden beri düşman olan Cesur ve Sühan’ın gizem dolu sırlarla örülü aşk hikayesinde şahit oluyoruz.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cesur ve Güzel, ilk bölümüyle 10 Kasım Perşembe 20:00’de Star TV’de!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir