Görüş Bildir

Koray Avcı Didim’de verdiği 2 konserle hayranlarıyla buluştu!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, üç gün arayla ikinci kez sahne alan başarılı şarkıcı Koray Avcı, esprileriyle keyifli bir gece yaşattı.

Koray Avcı Didim’de verdiği 2 konserle hayranlarıyla buluştu!

Ankara sokaklarında performansını sergileyerek kariyerine başlayan sevilen şarkıcı Koray Avcı, Didim'de Sensation Beach Club'ta ikinci kez sahneye çıktı. Yeni şarkıları ve yorumladığı şiirlerden oluşan repertuvarıyla mekanı dolduranlara keyifli bir gece yaşatan Avcı, şarkılara kattığı farklı yorumu ve sahne performansıyla da göz doldurdu. Esprileriyle ise güldürdü. 'Sesi gülen adam' olarak tanınan Koray Avcı'yı dinlemeye yaklaşık bin 500 kişi geldi. İki saati aşkın bir süre sahnede kalan Koray Avcı, siyah şalvar ve siyah tişörtle sahneye çıktı. Avcı, rahat ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Konserinde 'Sen', 'Ağlama Yar', 'Hoş Geldin', 'Neriman', 'Her Yerde Sen Varsın' ve 'Unutamam' şarkılarını seslendiren Koray Avcı, Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Halil Sezai, Cengiz Kurtoğlu, Ahmet Kaya ve Müzeyyen Senar gibi birçok sanatçının eserlerine de yer verdi.

Gözyaşlarının kendisini etkilediğini ifade eden Avcı, "Alkol bize dokunmuyor. Bize dokunan gözyaşıdır. Ne zaman bir Neşet Ertaş duyarsak, ne zaman Zeki Müren, Müzeyyen Senar ve Aşık Veysel duyarsak gözümüzden yaş akar, o zaman sarhoş oluruz. Ama şu anda burası bu kadar kalabalık olduğu için çok mutluyum. 3 gün sonra bu mekanı tekrar böyle doldurmak benimle hiç alakası yok. Sizin gönlünüz. Hepimiz bir aileyiz" dedi. Konser öncesi DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Koray Avcı, Didim'in kendisi için ayrı bir öneminin olduğunu belirterek, Didim aşığı olduğunu söyledi. 'Sonra dersin ki' adlı ikinci albümüne ilişkin konuşan Avcı, ilk albümünün bugüne kadar 150 bin civarında sattığını belirterek, "Geçen yıl Ağustos ayında çıkardığım 'Aşk ile' albümü 7 hafta boyunca birinci sıradaydı. 9'uncu haftadan 12'nci haftaya kadar da 'Sen' adlı parçanın klipi birinci sıradaydı. O albüm ortalama 150 bin sattı. Geçtiğimiz ayda 'Sonra dersin ki' adlı ikinci albümümüzü çıkardık. 1 ay olmasına rağmen şuanda albümün satışı 55 bini geçti. İlk albümden daha çok rağbet var" diye konuştu. Yeni albümden 5 klip çekmeyi planladıklarını aktaran Avcı, konser turnelerinin de süreceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Geçen sene 9 ayda 155 konser yaptım. Bu sene 12 ayda ortalama 250 konser yapmayı düşünüyoruz. Kasım'da Amerika turnemiz var. Şubat ayında da Avrupa turnemiz var. Bu sene herhalde ayda 25 konseri buluruz. 365 günde ise ortalama 300 konseri bile bulabiliriz."

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi