Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanı- Safiye ölecek mi?

Ve Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı da yayınlandı. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm fragmanı ile her zaman ki gibi heyecanlandırdı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm (yeni bölüm) detayları ve Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm (Son Bölüm) Fragmanı izle…

Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanı- Safiye ölecek mi?

NAİF DURGUN

Efsane fenomen dizi ve Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi, reyting ustası Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta 258. Bölümüyle ekranlarımıza konuk olmuş ve reytinglerde de zirveyi kimselere kaptırmamıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 258. Bölüm’de Martin kaçırdığı Safiye’yi Tilki’nin ellerine teslim etmişti, ancak Polat Alemdar da Ordünaryüsü ele geçirmiş ve Tilki’nin de izini bulmuştu. Peki Tilki Polat’ın elinden nasıl kurtuluyor? Kurtlar Vadisi Pusu 259. Bölüm Fragmanında yine büyük sürprizler var.

SAFİYE ÖLECEK Mİ?

Fragmandan da izlediğinizde anlayacağınız üzere Tilki Safiye’ye silahı doğrultarak “Üzgünüm” diyor. Acaba Tilki Safiye’yi öldürecek mi? Öte yandan Tilki’yi bulmaya çalışan Polat Alemdar Cahitle beraber Rusya’ya Tilki’nin kardeşini bulmaya gidiyor. Tilkinin hainlikleri de bitmiyor, Pusat’a da işkence yapmaya devam ediyor.

SÜRPRİZ TEKLİF FEHMİ’DEN

Bu arada Fehmi Kuzuzade de Tilki’ye Polat Alemdar’a karşı mücadele etmek için işbirliği yapmayı teklif ediyor. Tilki bu işbirliğine ne diyecek? Polat Safiye’yi bulacak mı? Pusat İşkenceden nasıl kurtulacak? İşte tüm bu soruların yanıt bulacağı Kurtlar Vadisi Pusu 259. yeni bölümü Perşembe akşamı Kanal D’de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 259. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz