Görüş Bildir

Kurtlar Vadisi Pusu KVP başlayacak Son açıklamalar ile yön değiştirdi

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak, ya da bitecek iddialarına bir yenisi daha eklendi. Gözler şu an da Pana Yapım'a çevrildi.

Kurtlar Vadisi Pusu KVP başlayacak Son açıklamalar ile yön değiştirdi

Kurtlar Vadisi Pusu'nun başlayacağı tarih herkes tarafından merak ediliyordu. Nihayetinde yapımcılar Vadi hakkında açıklama yaptı. 10 yılı aşkın süredir ekranlarda adeta izlenme rekorları kıran dizi hakkında bitecek iddiaları gündemde iken, eski bölümlerinin yayınlandığı kanal da devam etmesi, yeni bölümlerin de o kanala taşınacağı yönündeydi. Ancak, 15 Temmuz darbe girişimi akabinde Kurtlar Vadisi Darbe hakkında bir çok yandaş söylentileri çıkmış, haliyle de gözler diziye çevrilmişti. Rekorları zorlayan dizi hakkında bitecek iddiaları da geçtiğimiz günlerde bir programda belirtilişti. İddia erçevesinde olan bu konu ile ilgili detayları bilgiler haberimizde.

KURTLAR VADİSİ PUSU BİTECEK

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz ”programında canlı yayında konuşan programın sunucusu Ömür Varol, "Kurtlar Vadisi Pusu ya da artık hangi ismi alacaksa o dizi artık yok. O dizi çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açıklıyoruz. Kesin bilgi. Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artık yok" ifadelerini kullandı. Ancak konu ile ilgili yapımcılardan bir açıklama gelmedi.

DİĞER BİR İDDİA

Kurtlar Vadisi Pusu hakkında diğer bir iddia da Kasım ayı itibari ile başlayacak denilmesi. Yeni sezona bomba gibi başlamayı hedefleyen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Kasım ayında başlaması bekleniyor. Konuyla ilgili dizinin yapımcısından henüz bir açıklama gelmedi.

15 TEMMUZ FİLM OLACAK

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili başka bir haber var. Pana Film izleyicilerin ısrarları üzerine aynı ekiple 15 Temmuz darbe girişimini film yapacaklarını duyurdu. Bundan dolayı dizinin başlama tarihinde de bir değişiklik olması izleyiciler tarafından bekleniyor.

PATENT ARAŞTIRMASI

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bazı yayın organlarınca şirketimiz Pana Film yetkililerinin Terör savclığına ifade verdiği hakkında yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Savcılık makamınca şirket yetkililerinin konu hakkında bilgisine başvurulmuştur, Şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınmamıştır. Aksine yapılan haberler maksatlı ve kötü niyetlidir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur"

Pana Film'in sayıları yüzbinleri bulan dizi hayranından gerek telefon üzerinden gerekse sosyal medya aracılığıyla dizinin devam etmesi isteği dillendirilmişti. Bu mesajları alan Vadi ekibi ise buna seyirci kalmayacak.. Pana Film, bu çağrılar karşısında "Türk halkının kadirşinas yaklaşımına sessiz kalmamalıyız" ifadelerini kullanmıştı. Bu da, dizinin bitmeyeceğini ancak yeni kanal anlaşmasının yapılmasının ardından yayına başlayacağını ortaya koydu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir