Kurtlar Vadisi Pusu KVP yayın hayatının fişi çekildi Bitiyor mu

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın kanalının hala belirlenmemesi ve yapımcılardan açıklama gelmemesi, dizinin biteceği yönündeki söylentileri kuvvetlendirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu KVP yayın hayatının fişi çekildi Bitiyor mu

10 yılı aşkın süredir ekranlarda yer alan Kurtlar Vadisi Pusu'nun fşi çekildği iddia edildi. Sezon ve sezon dizilerinin başlaması sonrasında merakla beklenen ve müptelası olunan dizinin başlama tarihinde bir açıklama yapılmaması dizinin biteceği yönünde açıklamaları da beraberinde getirdi. Yapımcıların gün gün yapması gereken açıklamada da gecikme olması ve bir canlı yayında sunucunun dizi bitti şeklideki açıklamaları izleyicilerini üzdü. Başrollerini Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ın paylaştıkları ve devlet içerisinde yaşanan gizli olayların deşifre edildiğini kou alan dizi bu sezon başlamaması le birlikte gözler yapımcılarda.

KURTLAR VADİSİ PUSU BİTİYOR

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında soruşturma başlatılmış ve Necati Şaşmaz Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade vermişti. Bu gelişmelerin ardından dizinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini korurken, medya kulislerinde sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

MALİYETİ YÜKSEK GELDİ

Geçtiğimiz günlerde 360 TV'de yayınlanacağı haberleriyle gündeme gelen dizinin yüksek maliyeti nedeniyle anlaşmanın rafa kaldırıldığı öne sürüldü. Diğer kanallarında mesafeli durduğu dizinin yayın hayatının bittiği yönünde yorumlar yapılıyor

KANAL D'DE İDDİALARI

Kulislerde dolan bir diğer önemli bilgi ise Kurtlar Vadi Pusu'da Fetö/Pyd Terör örgütü ele alınacak, Kurtlar Vadisi Pusu OHAL'in kaldırılması іle birlikte televizyonda yayınlanmaya başlayacak, öte yandan ise, Pana Film'іn kanallara masaya oturduğu bilgilerinin gündemi oldukça meşgul etmesi. Ancak önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi Kurtlar Vadisi Pusu' nun yeni bölümlerinin Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağının basına sızdırılmış olması. Yayın durumunda farklılık olması da yine beklentiler arasında yer alıyor.

DARBE SORUŞTURMASI

Kurtlar vadisinin 299. bölümünde yani 2016 finalinden bir önceki bölümde yer alan bir köprü sahnesinde iki kişi, üç köprüyü birden havaya uçurmaktan, Asya ile Avrupa'yı ayırmaktan, boğaza babil kulesi dikmekten bahsediyorlar. Beyaz TV'de yayınlanan söylemezsem olmazprogramında analiz edilen sahne de, 15 Temmuz darbe girişimcilerinin asker yığdığı eski adı boğaz köprüsü, yeni adı 15 Temmuz Şehitler köprüsü olan köprü yanında resmen darbe işaret ediliyor.

Bu sahnenin Kurtlar Vadisi Pusu ekibi tarafından darbeden bir ay önce yayınlanması akıllara birçok soru işareti getiriyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz