Kurtlar Vadisi Pusu'dan bomba transfer: Güzel Defne Samyeli!

Geçtiğimiz sezon, sezon finaliyle akıllarda birçok soru işareti bırakan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonu merakla beklenirken, Vadiye yeni bir ismin katıldığı öğrenildi. Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli’nin Kurtlar Vadisi Pusu’da oynayacağı belirtilirken, oynayacağı rolün de ‘Ajan Zeynep’ olduğu belirtildi. Kurtlar Vadisi Pusu'dan bomba transfer: Güzel Defne Samyeli!

Kurtlar Vadisi Pusu'dan bomba transfer: Güzel Defne Samyeli!

Ünlü ve güzel sunucu Defne Samyeli Kanal D’nin fenomen reyting canavarı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna katıldı. Defne Samyeli bundan böyle “Kurtlar Vadisi Pusu”da boy gösterecek.

Ünlü oyuncu Samyeli dizinin yeni sezonunda inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep rolüne hayat verecek.

Defne Samyeli “Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir dizi. Kurtlar vadisi pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım.

TEKLİF NECATİ ŞAŞMAZ’DAN GELMİŞ!

Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz