Kurtlar Vadisi’nde kimler geldi kimler geçti

Ekranların en uzun soluklu ve aynı zamanda da en uzun reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Şüphesiz gündemi takip eden konuları dışında dizide dikkat çeken diğer bir ayrıntı da şimdiye kadar dizide oynamış kadın karakterler. İşte şimdiye kadar Vadiye inen kadın oyuncular…

Kurtlar Vadisi’nde kimler geldi kimler geçti

Kurtlar Vadisi Pusu’da savcı Leyla karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Çiğdem Batur da dizide daha önce yer almış diğer kadın oyuncular gibi öldürülerek diziye veda etti.

Perşembe akşamlarının tartışmasız lider dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu, yayınlandığı gün başka hiçbir programa reytinglerde şan tanımayan dizinin son bölümünde Savcı Leyla’nın da öldürülerek diziden ayrılması akıllara Vadide şimdiye kadar gelmiş geçmiş kadınları getirtti.

İşte Vadide şimdiye kadar rol almış kadın oyuncular ve akıbetleri;

ÖZGÜ NAMAL

97 bölümlük performansıyla Kurtlar Vadisi'nin ilk serisine damga vuran Namal, Elif Eylül karakterini canlandırmıştı. Trafik kazası geçirip bacağı kesilen Elif, hastanede şoka girip öldü.

SERAY SEVER          

Dizide sadece 21 bölümde boy gösterebilen Sever, Kumarhane baskını sonucunda açılan yaylım ateşiyle öldürüldü.

İPEK TENOLCAY

Kurtlar Vadisi'nin ilk serisinin tamamında yer alan Tenolcay'ın canlandırdığı Nesrin Çakır karakteri, Kurtlar Vadisi Pusu serisinde 108. bölümde ortaya çıkıp 173. bölümde trafik kazası sonucunda öldü.

VİLDAN ATASEVER

Diziye 33. bölümde girip 55. bölümde çıkan Atasever, Nazlı Bekiroğlu karakterini canlandırmıştı. Nazlı, Şehmuz karakteri tarafından zehirlenerek öldürüldü.

HATİCE ŞENDİL

Kurtlar Vadisi Pusu'ya 48. bölümde Ebru karakteriyle dahil olan Şendil'in macerası da kısa sürmüştü. Ebru karakteri bombalı saldırı sonucunda öldürüldü.

EBRU KOCAAĞA

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 116. bölümünde Dicle karakteriyle karşımıza çıkan Kocaağa, 160. bölümde İzzet karakteri'nin Dicle'yi boğması sonucunda diziden ayrılmıştı.

DİDEM TASLAN

Gamze karakteriyle diziye 21. bölümde dahil olan Taslan'ın da yapımdaki ömrü kısa sürmüştü. Canlandırdığı Gamze karakteri 59. bölümde öldürüldü.

NEFİSE KARATAY

Kurtlar Vadisi Pusu'da karşımıza çıkan Karatay'ın canlandırdığı Ahu karakteri, daha 27. bölümde bomba patlaması sonucu öldü.

FUNDA İLHAN

Kurtlar Vadisi Pusu serisinde 190. bölümde karşımıza Margaret Teodora karakteriyle çıkan Funda İlhan 225. bölümde Mr.Key tarafından öldürüldü.

İREM HELVACIOĞLU

Kurtlar Vadisi Pusu'da 196. bölümde Esra Türkmen karakteriyle diziye dahil olan Helvacıoğlu, Margaret tarafından 217. bölümde zehirli iğneyle öldürülmüştü.

NERMİN KURTULUŞ

Kurtlar Vadisi Pusu'da Fatma karakteriyle 163. bölüm itibariyle yer almaya başlayan güzel oyuncunun rolü, helikopterden açılan tarama ateşiyle 201. bölümde noktalanmıştı.

SEMA ŞİMŞEK

Kurtlar Vadisi Pusu serisinde 1. bölümden itibaren yer alan Şimşek, İnci Tataroğlu karakterine hayat vermişti. Karakter 175. bölümde ortadan kaybolup, 218. bölümde öldüğü anlaşılmıştı.

İPEK KARAPINAR

Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane karakteri İskender'in kızı Funda İlmen'e hayat veren İpek Karapınar, 56. bölümde dahil olduğu diziye, 87. bölümde yanlışlıkla vurularak öldürülünce veda etmişti.

ZELİHA ÇAL

Asu Miray Sonkan karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu'da ilk bölümden itibaren yer alan Çal, 76. bölümde siyanür hapıyla intihar ederek veda etmişti.

SİNEM BAYER

Kurtlar Vadisi'nin ilk sezonlarında yer alan ve Ester Hirsch karakteriyle karşımıza çıkan Bayer, 36. bölümde ortadan kaybolmuştu. Hala akıbeti belirsiz olan ender karakterlerdendir.

SHARON STONE

Kurtlar Vadisinin ilk serisinde 96. ve 97. bölümlerde, Andy Garica'nın canlandırdığı Amon'un karısı Lisa rolüyle karşımıza çıkan Stone da bir daha dizide yüzünü göstermemiştir ve akıbeti belirsizdir.

SEMA ÖZTÜRK

Dizide Jülide Toros karakterini canlandıran Sema Öztürk, Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk sezonundan sonra bir daha ortalarda görülmedi.

MÜGE ULUSOY

Dizide Laz Ziya'nın kızı olan Meral Yılmaz ablası tarafından öldürüldü.

HANDE KAZANOVA

Elif'in arkadaşı olan avukat Canan 2. sezonda diziden ayrıldı.

Kaynak: gecce.com

Kaynak: Diyarbakır Söz