Lindsay Lohan da AK Parti'li çıktı, Instagram'dan 13 yıl daha mesajı

Amerikalı güzellik abidesi oyuncu Lindsay Lohan bugün dev sosyal medya platformu Instagram'da paylaştığı bir fotoğraf ile sosyal medya alemini ikiye böldü. Güzel oyuncunun bu hareketi kendisinin de Google'da trend olmasını sağladı. Lindsay Lohan'ın 'Geleceği anlamak için geçmişinizi bilmeniz gerekir. 13 yıl daha birlik ve umut” ifadeleri ile Ak Parti iktidarının devam etmesi gerektiğinin sinyalini verdi.

Lindsay Lohan da AK Parti'li çıktı, Instagram'dan 13 yıl daha mesajı

Instagram'da 4 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu Lindsay Lohan'ın kendi hesabından Türk bayraklı Türkiye haritası paylaşması kafalarda soru işareti yarattı.

"Geleceğinizi anlamak için geçmişinizi bilmeniz gerekir. 13 yıl daha birlik ve umut" gibi  İngilizce bir ifadenin bulunduğu paylaşımda, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın Instagram etiketlendi.

Bir saatten kısa sürede 33 bini aşkın kez beğenilen paylaşımın altında hararetli bir tartışma başladı. Kimi kullanıcılar Lohan'ın hesabının çalınmış olabileceğini savundular. Kimileri ise Lohan'ın birkaç kare önce Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile bir pozunu paylaşmasına dikkat çektiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz