Madonna’nın sır gibi sakladığı kızları İnstagram’da!

Afrikalı ikizleri evlat edinen dünyanın efsane sanatçısı Madonna, çocuklarının fotoğraflarını sosyal medya platformu İnstagram’dan paylaştı.

Madonna’nın sır gibi sakladığı kızları İnstagram’da!

Malavi’den 4 yaşındaki ikiz kız kardeşleri evlat edinen güzeller güzeli şarkıcı Madonna, doğumlarından 5 gün sonra yetimhaneye verilen ikizleri New York’taki evine götürdü.

 Efsane sanatçı Madonna, aylardır gizli olarak sürdürdüğü evlat edinme süreci sonucu artık Afrikalı Esther ve Stella Mwale adlı ikizlerin annesi olduğunu sosyal medya platformu İnstagram’dan paylaştığı fotoğrafla ilan etti.

ABD'li sanatçı Madonna’nın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde…

"Resmi olarak Malavi’den ikiz kız kardeşleri evlat edinme süreni tamamladığımı doğrulayabilirim ve onların artık ailemimizin bir parçası olmalarından dolayı çok sevinçliyim. Bu durumu sağlamak için Malavi’de yardımcı olan herkese minnettarım ve medyadan bu geçiş sürecinde özel hayatımıza saygı göstermesini istiyorum. Ayrıca arkadaşlarıma, aileme ve büyük ekibimine desteğiniz ve sevginiz için teşekkür ederim"

Instagram’dan Temmuz 2016’da ikizlerle fotoğraf yayımlayan 58 yaşındaki şarkıcı, en büyük kızı Lourdes'in de yer aldığı kareye, "Üç güzeller. Lola Umut Evi Yetimhanesi’nde Stella ve Esther’le zaman geçiriyor" notunu yazmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz