Görüş Bildir

Mayıs Kraliçesi 3. Bölüm (Asu gerçeği öğrenecek mi?)

Show Tv’de 3. Bölümüyle 24 Kasım Salı akşamı yayınlanan Mint yapım imzalı Mayıs Kraliçesi izleyiciyi ekrana kilitledi.

Mayıs Kraliçesi 3. Bölüm (Asu gerçeği öğrenecek mi?)

Ünlü yapımcı Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği dizi Mayıs Kraliçesi’nin yönetmenliğini Korhan Bozkurt üstlenirken, Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin gibi oyuncular rol alıyor.

Mayıs Kraliçesi ilk bölümünden itibaren izleyicide merak uyandırmaya başlarken her bölümüyle de izleyici kitlesini artırmayı başarıyor.

Mayıs Kraliçesi 3. Bölümün sonunda Nehir’in boynundaki yanık izinden dolayı kızı olmasından şüphelenen Asu, İzmit’e giderek araştırmaya karar verir. Asu hanım İzmit’te aradığı cevapları bulabilecek mi?

MAYIS KRALİÇESİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Nehir, SMDR Denizcilik şirketinin mülakatını Bora yüzünden geçememiştir. Ancak SMDR Denizcilik şirketinde denetmen olan, ve Nehir’e çocukluğundan beri aşık olan Oğuz, Nehir’i işe aldırır. Nehir ve Oğuz’un ilk karşılaşmasında birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Öte yandan Nehir, Celil’in ağır sözleri yüzünden çok üzülmüş ve Alper’den ayrılma kararı almıştır. Bu kararını Alper ile paylaşır, Alper’in tepkisi merak konusudur. İki aşığı bundan sonra zorlu bir süreç beklemektedir. Nehir’in SMDR Denizcilikte işe başladığını öğrenen Asu, yıllar sonra Nehir’i bulmanın verdiği heyecanla hemen onu görmeye gider. Asu Nehir’le karşılaşır ve Nehir’in çocukken olan yara izini fark eder! Yara izini gördükten sonra büyük bir şok yaşayan Asu, bundan sonra ne yapacaktır?

Kore yapımı May Queen adlı yapımdan uyarlanan Mayıs Kraliçesi bakalım Kore’deki gibi başarılı olabilecek mi?

MAYIS KRALİÇESİ 3. BÖLÜM İZLE

MAYIS KRALİÇESİ 4. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MAYIS KRALİÇESİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Nehir, Sencer’in şirketi SMDR Denizcilikte çalışmak için İstanbul’a mülakata gider. Bu iş Nehir için çok önemlidir ve mülakatın nasıl geçeceği merak konusudur. Öte yandan on beş yıllık aşıklar Nehir ve Alper’in kavuşması, birbirinden duygusal anların yaşanmasına sebep olur. Bu sırada Nehir ve Alper’in çocukluk arkadaşı Oğuz ise Amerika’daki eğitimini tamamlamış, SMDR Denizciliğe denetmen olarak gelmiştir. Çocukken Nehir’e aşık olan Oğuz, bu aşkı hala kalbinde taşırken, Nehir ile ilk karşılaşmaları pek de hoş olmaz. Oğuz, dedesinin intikamını Sencer’den almak için kimlik değiştirip Türkiye’ye dönse de, Oğuz’a çocukluğundan beri aşık olan Sencer’in kızı Dilara, Oğuz’u tanır. Asu, Alper ile Dilara’yı evlendirmek istediğini ailesine açıklar. Bora bu duruma şok olurken, kahya Celil bu haberle sevinir. Ancak Asu’nun bilmediği bir şey vardır. Alper, öz kızı Nehir’in sevgilisidir. Asu öz kızını sevgilisinden ayırıp, üvey kızıyla evlendirmeye çalıştığından habersizdir! Celil bu haberi oğlu Alper ile paylaşır. Alper bu haberle sarsılınca, babasına başka bir kadınla evlenmek istediğini söyler ve babasını Nehir ile buluşturur. Celil ve Nehir buluştuğunda neler yaşanacaktır?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi