Medcezir bitti Sude hepsini kesti! Şebnem Dönmez'in tercihi sonuçta

Son olarak final yapan Medcezir dizisinin Sude’si Şebnem Dönmez’i şu sıralar görenler gözlerine inanamıyor. Ekranların aranan güzel dizi oyuncusu ve tiyatrocu Şebnem Dönmez de kısa saç modasına uydu. Saçlarını 3 numaraya vuran ve traş esnasında çektiği fotoğrafını da sosyal medya platformu Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Medcezir bitti Sude hepsini kesti! Şebnem Dönmez'in tercihi sonuçta

Saçlarını 3 numaraya vuran ve tıraş esnasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformunda paylaşan Şebnem Dönmez, bu önemli değişikliğin nedenini de açıklamayı ihmal etmedi. İşte Şebnem Dönmez’in saçlarını kazıtmasının sebebi.

" Ve evet beyazlar önlerde daha çok.. Tatlı tatlı geliyorlar.. ben de izliyorum. İlk kazıttığım hal çok hoşuma gitmişti hatta bir iki kere tekrar ve tekrar o kısalığı muhafaza etmek adına kestirdim. Ama tabii ki bir noktada uzatmaya başlamam gerekiyordu. Ve evet saçlarım baya hızlı uzuyor. (Kokonat yağı sağ olsun, bol buldum sürüyorum:)" dedi.

Güzel oyuncu devamla şu ifadeleri kullandı;

"Ve evet her şeyin kontrolden çıktığı o dönem başladı ve evet bandanasız sokağa pek çıkmıyorum. Ama bu hal de, hayal gücümü tetikleyen yeni bir oyun alanı oldu benim için. Bandananın üstüne, altına değişik aksesuarlar, deniz kabukları, taçlar (galaktik prenseslikler) neler neler... Beni sadece bir aydır tanıyan biri saçlarımın bir ay öncesinden çok farklı olduğunu gözlemliyor mesela. Tanımıyor etmiyor ama bu tarihe bildiğin tanık oluyor.. Yani her an fokur fokur kaynayan bir değişimin içinde deviniyorum. Bu değişimi hem içten dışa gözlemlemek hem de bana bakan gözlerin bu değişime bakışını gözlemlemek enteresan. Saçlarımı kazıtmak, içimde belki de daha önce hiç gitmediğim, derinlerde bir yerlere dokundu, kendimle yepyeni bir şekilde yeniden tanıştırdı."

Kaynak: Diyarbakır Söz