Meltem Cumbul, oldu tombul!

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü sinema oyuncusu Meltem Cumbul, katıldığı bir etkinlikte aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çekti.

Meltem Cumbul, oldu tombul!

Bir zamanlar Kanal D’de oynayan Yılan Hikayesi dizisinin başrol oyuncusu Meltem Cumbul, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikle basın karşısına çıktı.

Yanlışlıklar Komedyası oyununun galasına katılan ünlü oyuncunun aldığı fazla kilolar dikkatlerden kaçmadı.

William Shakespeare'in kaleme aldığı ve Tim Supple'ın yönettiği, 'Yanlışlıklar Komedyası' oyununun galası, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Meltem Cumbul, Bülent Parlak-Burcu Gönder ve Timur Erk gibi birçok ünlü isim gecedeki yerini aldı.

Basın mensuplarının aldığı kilolarla ilgili soruları cevapsız bırakan Meltem Cumbul, daha sonra tiyatrodan ayrıldı.

MELTEM CUMBUL KİMDİR?

1969 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Koleji'nde başladığı liseden 1987 yılında Ata Koleji'nden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu.

Meltem Cumbul'un kariyeri; Berlin Altın Ayı ödülünü almış Duvara Karşı'nın (Head On) da aralarında olduğu on altı sinema filmi, Türkiye Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi, Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, halen mezun olduğu okul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde öğretmektedir.

OYNADIĞI YAPIMLAR

Bir Sonbahar Hikayesi

Bay E                        

Böcek

Usta beni Öldürsene

Karışık Pizza

Propaganda

Duruşma

Maruf

Abdülhamit Düşerken

Duvara Karşı

Gönül Yarası

Çiçek Taksi

Tatlı Kaçıklar

Yılan Hikayesi

Avrupa Yakası

Parmaklıklar Ardında

Doktorlar

Nuri

Muhteşem Yüzyıl

Kaynak: Diyarbakır Söz