Merve Boluğur Murat Dalkılıç aşkı da sosyal medya kurbanı oldu! İşte sonuç!

İçimdeki Fırtına dizisi ile küllerinden adeta doğan Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti ayrıldı iddiaları sosyal medya da adeta TT olurken, Dalkılıç Boluğur taraflarınca gülerek karşılandı

Merve Boluğur Murat Dalkılıç aşkı da sosyal medya kurbanı oldu!  İşte sonuç!

Yazın ihtişamlı bir düğün merasimi ile birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Merve Boluğur Murat Dalkılıç çifti ayrıldı iidiaları geçtiğimiz günlerde sosyal medya da ortaya atıldı ve sevenleri çok üzüldü. Şu sralar İçimdeki Fırtınadizisi ile küllerinden adeta yeniden doğan Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ayrıldı iddialarına ilk ağız taraflardan şok eden açıklama yapıldı. Peki Merve Boluğur Murat Dalkılıç ayrıldı mı? Dalkılıç'ın on dakika açıklamaları ve 'evlilik bana göre değil' sözünü edip etmediği gerçeği

MERVE BOLUĞUR MURAT DALKILIÇ AYRILDI MI?

Ortaya atılan dedikodular hakkında ssyal medya da eşi ile fotoğraf paylaşan ve henüz ddikodulardan heri olduğunu söyleyen Dalkılıç'ın paylaşımı şu şekilde; Dedikodunun hemen ardından güzel eşiyle mutluluk fotoğrafını paylaşan yakışıklı popçu, şu açıklamayı yaptı: "Sabaha kadar çalışıp geç uyanınca haberleri de geç gördüm. Yazılanlara oldukça şaşırdık. Ben evimdeyim, Merve de dizisinin setinde. Boşanmıyoruz."

MURAT DALKILIÇ HAKKINDA

 İzmir'de doğdu ve üniversite öncesi eğitimini Aydın'da tamamladı. Başta basketbol odaklı bir kariyerin peşine düşmeyi hedeflerken daha sonradan fikir değiştirerek müzik odaklı bir kariyer yakalamayı amaçladı ve çeşitli küçük işletmelerde sahneye çıktı. Üniversiteyi Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi görerek tamamladı. 2008'de "Kasaba" şarkısıyla çıkış yaptı ve 2010'da "La Fontaine", "Külah" ve "Dönmem" gibi şarkılara yer verdiği ilk stüdyo albümü Merhaba'yı yayımladı. Ardından 2012'den başlayarak iki yıl aralıklarla Bir Güzellik Yap, Daha Derine ve Epik albümlerini piyasaya sürdü. Bu çalışmalara dahil edilen "Bir Güzellik Yap", "Kader", "Lüzumsuz Savaş", "Bir Hayli", "Neyleyim İstanbul'u" ve "Derine" gibi şarkılarla Türkiye'de çeşitli müzik listelerine girdi..

Bugüne kadar iki Türkiye Video Müzik Ödülü ve bir Altın Kelebek Ödülü kazanan Murat Dalkılıç, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014'te Söyle Söyleyebilirsen yarışmasını sundu ve Sil Baştan dizisinde oynadı. 2015'te oyuncu Merve Boluğur ile evlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz