Merve Boluğur Murat'ına ermek üzere; Kına gecesi tamam!

Yakışıklı şarkıcı Murat Dalkılıç ile güzeller güzeli oyuncu Merve Boluğur ile nikaha az bir süre kala kına yaptılar. Merve Boluğur Murat'ına ermek üzere; Kına gecesi tamam!

Merve Boluğur Murat'ına ermek üzere; Kına gecesi tamam!

Yaklaşık 6 ay ayrı kalan muhteşem çift ayrılığın ardından tekrar bir araya gelen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde evlilik kararı almıştı. Düğünlerine çok az bir süre kalan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti dün akşam Emirgan La Boom’da görkemli bir kına gecesi gerçekleştirdi. Merve Boluğur Murat'ına ermek üzere; Kına gecesi tamam!

Önce beyaz bir elbise giyen Boluğur, gecenin ilerleyen saatlerinde geleneksel bir kına gecesi kıyafeti olan kaftan giydi. Görkemli bir kına gecesi organize edilirken güzel oyuncu Merve Boluğur, kaftanın başına taktığı taçla prensesleri aratmadı. Bu kıyafet akıllara güzel oyuncunun Muhteşem yüzyıl dizisinde canlandırdığı Nurbanu karakterini getirdi. Geceye Boluğur’un yakın arkadaşı Pelin Karahan, Ceylan Çapa ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimler katıldı. Davetliler gecenin fotoğraflarını #merveninkinasi hashtag’iyle Instagram’dan paylaştı.

Kaynak: Hürriyet/Kelebek

Kaynak: Diyarbakır Söz