Meryem Uzerli 'By Meryem' markasıyla geliyor!

Önümüzdeki sezon yeni dizisi ile ekranlarda yeniden göreceğimiz güzel oyuncu Meryem Uzerli, ticarete atılıyor. Meryem Uzerli artık marka oluyor.

Meryem Uzerli 'By Meryem' markasıyla geliyor!

Meryem Uzerli, Hande Ataizi ve Banu Zorlu aynı sektörde ticarete atılarak rakip olacak. Üç oyuncu da kendi isimlerini taşıyan bir kozmetik markası için çalışmalara başladı.

Aynı sektörde iş yaparak birbirlerine rakip olacak olan üç güzel oyuncu, bu kez ekranların ardından ticaret hayatında yarışacak.

PARFÜM DE ÇIKARACAK

Oyuncu ve şarkıcı Banu Zorlu kendi adını taşıyan ruj, göz kalemi, rimel ve allıktan oluşan makyaj malzemelerinin yanı sıra parfüm de çıkartacak. Zorlu, ürünlerini yeni yıla yetiştirmeye çalıştığını belirtti.

HANIMLARA PRATİK ÇÖZÜM

Hande Ataizi de bir süredir kendi adını taşıyan kozmetik markasının hazırlıklarını sürdürüyor. Hanımların bundan sonra farklı renkleri karıştırarak makyaj yapmak yerine aradığı rengi tek bir palette bulacağını söyleyen Ataizi, bu konuda çok heyecanlı olduğunu belirtti.

AĞABEYİ İLE ORTAK OLDU

Meryem Uzerli, ‘By Meryem’ adını taşıyan markasıyla rimelden ruja, fardan allığa birçok ürünü piyasaya sunacak. Uzerli şirketini iş adamı olan ağabeyiyle birlikte kurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz