Mevlana hayranı Madonna Türkiye’ye geliyor

Mavlana’ya olan ilgisiyle bilinen ABD’li şarkıcı Madonna, ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile birlikte Türkiye’ye geliyor. Madonna, Mevlana’nın Konya’daki türbesini ziyaret edecek.

Mevlana hayranı Madonna Türkiye’ye geliyor

Madonna, ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile birlikte Konya'daki daha önce şiirlerini seslendirdiği Mevlana'nın Konya'daki türbesini ziyaret edecek.

Sadece Türkler'in değil tüm dünyanın felsefesini yakından takip ettiği  Mevlana aşkı,  Madonna'yı iyice sardı.  Mevlana'ya olan yakın ilgisiyle bilinen ABD'li şarkıcı, mayıs ayında yakın dostu fotoğrafçı Mert Alaş'la birlikte  Türkiye'ye gelecek. Popçu,  Mevlana Celaleddin Rumi'nin  Konya'ya gelişinin 789. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliklere katılacak.

KONYA’DAN SONRA BODRUM

Daha önce  Mevlana'nın şiirlerini seslendiren ve hatta 'Like A Prayer' şarkısının klibinde semazenlere yer veren  Madonna,  Konya'daki  Mevlana Türbesi'ne gidecek. 2 günlük  Konya ziyaretinin ardından Mert Alaş'la  Bodrum'a geçecek olan ünlü şarkıcı, burada denizin ve güneşin tadını çıkaracak. Kiralayacağı lüks tekneyle de birkaç gün  Ege'deki koyları gezecek olan  Madonna, rotasını daha sonra dünya turnesi kapsamında gideceği  İngiltere'ye çevirecek.

MEVLANA HOLLYWOOD’UN İLGİ ODAĞI

58 yaşındaki şarkıcı, 2012 yılında  İstanbul'daki konseri için  Türkiye'ye gelmiş ve ülkemize hayran kaldığını dile getirmişti.  Madonna'nın mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan  Türkiye ziyareti de şarkıcının hayranlarını şimdiden heyecanlandırdI. Bu arada  Madonna'nın yanı sıra  Brad Pitt, Leonardo DiCaprio,  Russell Crowe, model Cara Delevingne, şarkıcı  Chris Martin,  Adriana Lima ve  Demi Moore gibi daha birçok dünyaca ünlü yıldızın da Mevlana'ya olan ilgisi biliniyor.

Kaynak: Posta

Kaynak: Diyarbakır Söz