Minik Serçe Zeki Müren anısına verdi!

Zeki Müren’in 19’uncu ölüm yıldönümü münasebetiyle yapılacak olan ‘Saygı Albümü’ne minik serçe lakaplı güzel şarkıcı Sezen Aksu da destek verdi. Minik Serçe Kanlıca’da yalısında olan özel stüdyosunu Zeki Müren için açtı üstelik de hiçbir ücret talep etmedi.

Minik Serçe Zeki Müren anısına verdi!

SAYGI ALBÜMÜ

Türk Sanat Müziği’nin efsane ismi Zeki Müren için yapılacak saygı albümüne Sezen Aksu’dan çok özel bir destek geldi. Minik Serçe, hiçbir ücret talep etmeden Kanlıca’daki yalısına özel olarak yaptırdığı stüdyosunu Müren’in şarkılarını söyleyecek sanatçılara açtı. 

BİR DEMET YASEMEN          

Sezen Aksu’nun evine konuk olan ilk isim ise Göksel oldu. Ünlü şarkıcı, Müren’in dillere pelesenk olmuş şarkısı ‘Bir Demet Yasemen’i seslendirirken Aksu da stüdyoda yanında bulunup destek oldu. Minik Serçe, Göksel’in ardından Halit Ergenç, Kibariye, Sibel Can, Muazzez Abacı, Funda Arar, Kıraç, Mustafa Ceceli ve Belkıs Özener’e de ev sahipliği yapacak.

19’UNCU ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

Zeki Müren’in 19’uncu ölüm yıl dönümü olan 27 Eylül’de çıkması için yoğun bir şekilde çalışılan albümde Tarkan’ın yer almaması ise sosyal medyada tepki topladı.

Kaynak: Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler