Mithat Can Özer Selen Sensiyal ile gecelere aktı!

Annesi gibi sanatçı olan Mithat Can Özer geçtiğimiz hafta Beyaz Show’da esmişti. Yakışıklı besteci, söz yazarı, şarkıcı Mithat Can iki gün önce akşam Murat Boz’un stil danışmanı olan güzel isim Selen Sensiyal ile objektiflere yakalandı. İkili görüntü vermemek için adeta kovalamaca oynadı.

Mithat Can Özer Selen Sensiyal ile gecelere aktı!

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer önceki akşam Murat Boz'un stil danışmanı Selen Sensiyal ile görüntülendi. İkili, birlikte görüntü vermemek için ellerinden geleni yaptı.

Takvim’in haberine göre; Taksiden ineceği sırada gazetecileri karşısında gören Selen Sensiyal, Mithat Can’ı bırakıp hızlıca mekana yürüdü. Mithat Can ise bir kaç dakika daha takside sevgilisinin mekâna girmesini bekledi. Daha sonra taksiden inip gazetecilerin yanına gelen Mithat Can, kameralara görüntü verdi.

SARMAŞ DOLAŞ

Magazin muhabirlerinin sorularına yanıt vermek istemeyen Özer, hızlıca mekâna girerek Sensiyal'ın yanına gitti. Mekanda sarmaş dolaş sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çiftin kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladıkları ortaya çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz