Müge Anlı 21 Kasım'da Nazmiye Çam cinayetinin sırrı konuşuluyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Kasım'da yılan hikayesine dönen Nazmiye Çam cinayetinin sırları ile ilgili ilginç bilgiler sızdı. Ayla Çam'ın açıklamaları ise herkesi şaşırttı

Müge Anlı 21 Kasım'da Nazmiye Çam cinayetinin sırrı konuşuluyor

Müge Anlı 21 Kasım'da Nazmiya Çam cinayeti ile ilgili çok konuşulacak. Bugün yayaınlanan bölümünde Çam ailesi canlı yayında konuşurken, Ayla Çam'ın açıklamaları da herkesi şaşırttı. 2009 yılından bu yana süregelene cinayet davası ile ilgili henüz bir souca ulaşılamaması ve sonrasıda yaşanan itiraflar derken, Anlı'nın bu cinayeti de kısa zamanda çözeceği aşikar açıklandı. Belirsizlikler davasının peşini bırakmaya ekip ve Anlı'nın yaptığı açıklamaya göre, Yargıtay cezaların verilişinde usulen eksikler olduğu için kararı yeniden bozuyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğmiiz sene içerisinde adeta yılan hikayesine dönen ve Müge Anlı'da ortalığı her gün karıştıran ve aile bireylerinin türlü türlü ifadelerine başvurulan çok sayıda tutuklu listesi bulunan ve tutuklananlar ile ilgili delil azlığı sebebiyle geri salınan  vs. geçen seneye damgasını vurmuştu. Çam ailesi NAzmiye Çam cinayeti için tekrardan ekrana çıktı.

Konu ile ilgili sosyal medyada farklı söylentiler olsa da olay henüz resmi olarak çözülemedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuya müdahil olmuştu. Yargıtay ile yapılan çalışmalar sonucunda bakanlık ailenin fertlerinin en üst düzeyde cezalandırılmasını talep ettiklerini dile getirdiler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müebbet artı 7 yıl ceza istiyor. Bu teklifin kabul edilmesi gerekiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz