Görüş Bildir

Müge Anlı bugün tüm ekibi ile kayıp Çamlıbay'a ulaştı! Bakın nasıl!

İşte Müge Anlı bugün de güne bomba gibi başladı. Müge Anlı bugün kayıp Murat Çamlıbay'ın bulunması için ekibini seferber etti.

Müge Anlı bugün tüm ekibi ile kayıp Çamlıbay'a ulaştı! Bakın nasıl!

Müge Anlı bugün yaşananlar herkesi çok şaşırttı. ATV ekranlarının senelerdir sabah kuşağında en çok izlenilen programı Müge Anlı, türlü türlü olayları çözmede vakıf bilir bir potansiyele hakim. Yıllardır ATV Müge Anlı programında faili meçhul cinayetlerin çözümüne ve kayıpları bulunmasına şahitlik ettik. İşte Müge Anlı bugün de güne bomba gibi başladı. Müge Anlı bugün kayıp Murat Çamlıbay'ın bulunması için ekibini seferber etti.

Amerika'da hayatını idame ettiren 73 yaşında olduğu öğrenilen Murat Çamlıbay, 6 Eylül Perşembe günü Türkiye'ye geldi. Demans hastası olduğu öğrenilen 73 yaşındaki Çalımbay, Atatürk Havalimanı'ndan sonra izine rastlanamadı. Gümrükten çıkamadan sesi soluğu kesilen Çamlıbay'ı herkes merak etti.. Kardeşi Güneş Çalımbay, tüm havalimanını altüst etti.

Müge Anlı bugün Murat Çamlıbay'ı ailesine kavuşturdu.

MÜGE ANLI HAREKETE GEÇTİ

Müge Anlı Çamlıbay'ın bulunması için tüm ekibini hareket geçirdi. Atatürk Havalimanına giden ekibi bir müjde bekliyordu. Tabii ki Murat Çamlıbay'ın ailesini de.

Adım adım sürülen iz den sonra Kameralar incelendi. Ve Murat Çamlıbay'ın izine rastlandı.Büyük bir heyecanla takip edilen Çamlıbay'a Müge Anlı ekibi ulaştı.  Müge Anlı'nın yaptığı birkaç saatlik aramanın sonunda Murat Çamlıbay, Atatürk Havalimanı'nda uyurken bulundu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir