Görüş Bildir

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Eylül'de neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp yakınlarının gülen yüzü olmaya devam ederken, ATV Müge Anlı 1 Eylül'de bir kayıp vakasının daha izine ulaştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Eylül'de neler oldu?

Müge Anlı yepyeni bölümleriyle ATV'de gümbür gümbür devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi yayın hayatına kaldığı yerden devam eden sezona merhaba diyen Müge Anlı, türlü türlü cinayetlerin çözümü ve kayıpların bulunması konusunda da bir hayli yol katetti. Kayıp yakınlarının yüzünü güldüren Müge Anlı ile Tatlı Sert, kaldığı yerden devam ederken, 4 Ağustos tarihinden beri kayıp olan 91 yaşındaki Abdullah Güneş, bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Eylül'de yeni bir başarıya imza attı. Yaklaşık 26 gün ortalardan kaybolan Güneş’in bekleyişe geçen acılı ailesi, ekibin açıklaması ile birlikte bir hayli umutlandı. Kaybolduğu gün yolda düşen ve baş travması geçiren yaşlı adamın hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı.

MÜGE ANLI 1 EYLÜL MUTLU HABER TEZ DUYULDU

26 gün ortadan kaybolan babalarını aramak için, programın başlaması ile birlikte soluğu ATV ekranlarında alan Güneş ailesinin umutlu bekleyişleri, gelen ihbarla arttı. Anlı’yı arayan Pendik, Marmara Üniversitesi Hastanesi'ndeki izleyiciler, kimliği belirlenemeyen bir hastanın tedavi altında olduğunu söylediler.  BU dakikadan sonra harekete geçen Anlı ve ekibi, hastaneye vardıktan sonra ailenin yüreğine adeta su serpti. Hastane de tedavi altında olan kişi, 26 gündür ortadan kaybolan Abdullah Güneş olduğu belirlendi.

YOLDA DÜŞMÜŞ

Hastaneden gelen güzel haber ile Müge Anlı bir kaybı daha yakınlarına ulaştırdı. 91 yaşında olan yaşlı adamın, yolda yürürken henüz bilinmeyen bir sebeple düştüğü ve beyin travması geçirdiği öğrenildi. Haftalardır aranan şahsın yakınları minnetlerini mutlulukla Müge Anlı’ya iletirken, hastanede tedavi gören Güneş’in de ailesinin kimlik edilmemesi durumunda Sosyal Güvenlik Durumu’na gönderileceği açıklanmıştı.

Öte yandan Müge Anlı’nın geçtiğimiz sene öldürülen Beratcan cinayeti sorumlusuna ulaşması da bir haylü gündemi zorlamıştı. Beratcan’ın annesi ve yasak aşkı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktıktan sonra tüm Türkiye sarsılmıştı. Annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü öğrenilen Beratcan’ın katilinin azmettiricisinin de ilk kişi annesi olduğu öğrenilince herkes adeta şoka girdi. Zanlı anne ise her seferinde cinayeti kendisinin işlemdiğini ve sevgilisini de yönlendirmediğini açıkladı.

Müge Anlı, yeni sezonda da kayıp yakınlarının gülen yüzü olmaya kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir