Muhteşem Burcu Özberk'ten büyük olay yaratan açıklamalar, neler dedi, Burcu Özberk Kimdir?

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin Kızları’nın başarılı ve güzel oyuncusu Burcu Özberk, Elele dergisine çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Tüm hayatını gözler ününe serip aşk hayatı hakkında bilinmeyenleri açıkladı.

Muhteşem Burcu Özberk'ten büyük olay yaratan açıklamalar, neler dedi, Burcu Özberk Kimdir?

Son dönemin popüler oyuncularından Burcu Özberk Reklam yıldızı oldu. Özberk, bir içecek markası için objektif karşısına geçti. Genç oyuncunun kazandığı ücret ise dudak uçuklattı. Özberk'in yaklaşık 30 saniyelik reklam filminden 300 bin TL kazandığı iddia edildi.

Güneşin Kızları dizisinin başrollerinden Burcu Özberk, Elele dergisinin bu ay ki sayısına röportaj verdi. Genç oyuncu oyunculuktan, diziye, aşk ve özel hayatına kadar birçok konuda soruları cevapladı.

Güneşin Kızları’nın güzel oyuncusu Burcu Özberk’in açıklamaları şu şekilde…

* Oyunculuk nasıl başladı? - 8-9 yaşlarındayken ablamla beraber evimizin otoparkında kendi kendimize oyunlar oynardık, sonraları bunlar skeçler halini aldı. Mahallede tanıdığımız herkesi toplamaya başladık seyirci olsun diye. Böylece oyun oynama içgüdüsünü daha da ileriye götürdük. Oyunculuğu sevdiğimi, ablamla oynadığım bu oyunlarda keşfettim.

* “Güneşin Kızları”na nasıl dahil oldunuz? - “Muhteşem Yüzyıl”da oynadıktan sonra okulu bitirmek ve bu arada da tiyatro sahnesine çıkmak istedim. Her şeye ara verdim o sırada. Birkaç tane de proje vardı, bu hikaye çok ilgimi çekti, özellikle Nazlı karakteri. Seçmelere katıldım ve diziye dahil oldum.

* Oyunculuğun en sevdiğiniz yanı ne? - Oyunculuk hiç bitmiyor. Sonsuza kadar devam ediyor. Çok mutsuz ettiği anlar da oluyor. Biz tamamen duygularımızla varoluyoruz. Aynı zamanda beynini çok iyi kullanman, gözlem yapman, bunların hepsini de bir araya getirmen gerekiyor. Hiç bitmeyen bir tutku, çünkü çok özgürsün.

 * Günlük giyim tarzınızı nasıl tarif edersiniz? - Genelde sete gittiğim için spor giyinmeyi tercih ediyorum. Dışarıya çıkarken birçok parçayı bir araya getirmeyi seviyorum. Şort, etek, uzun hırkalar, gömlekler... Bence kusursuz bir stilin en büyük anahtarı da bu, insan kendini nasıl hissediyorsa öyle giyinmeli. O zaman enerjiniz dışarı yansıyor ve insanlar da sizi öyle görmeye başlıyor.

* Sizi hiç tanımayan birine kendinizi nasıl anlatırsınız? - Dürüst bir insanım. Sıcakkanlıyım. Dürüstlük olduğu kadar biraz patavatsızlık da var tabii. Kin tutmam. Çabuk parlarım ama çabuk unuturum.

* Takıntılarınız var mı? - Evet, olmaz mı... Mesleğimle ilgili her şeyin kafamda oturması gerekiyor. Her şeyi algılamam gerekiyor.

 * Peki, takıntılı olduğunuz objeler ya da markalar neler? - Tek kelimeyle ayakkabı diyebilirim. 1001 tane siyah elbisem de olabilir, hiç mahsuru yok ama hepsinin küçük küçük farklı detayları olmalı. Christian Louboutin’e de tutkunum.

* Duygusal mısınız yoksa mantığınız mı önce gelir? - Belli etmeyi sevmiyorum ama evet, duygusalım.

* Güzel kadın kimdir size göre? - Güzellik gözdeki pırıltıdır. Yüzünde gülümseme olan insanların hepsi bana güzel geliyor. Kendine güvenen kadın bambaşka duruyor. Sadece bir tişört, pantolon giymiş olsa bile dönüp baktırıyor. Kendinden o kadar emin ki, gülümseyerek yürüyor adeta. İçindeki iyiliği yansıtan insanlar da favorim bu arada.

* Makyajla aranız nasıl? Set dışında makyaj yapmayı seviyor musunuz? - Eskişehir’de küçük bir yerde yaşıyordum. Derslerimiz çok yoğun geçtiği için makyajla filan uğraşmaya pek vaktimiz yoktu ama lise dönemimde çok komiktim. Kimliğimdeki fotoğrafa inanamıyorum mesela; allıklar, pembe ruj filan... Herkesin olduğu gibi benim de kokoş diye tabir ettiğimiz bir dönemim olmuş. Şimdi sette o kadar uzun süre makyajla kalıyorum ki diğer günler de makyaj yapınca cildim nefes almıyor gibi hissediyorum.

 * Makyaj yaptığınızda hangi renkleri tercih ediyorsunuz? - Daha çok kiremit rengini, kahve tonlarını tercih ediyorum. Pembelerle çok aram yok. Daha vamp şeyleri seviyorum, böyle eski Fransız kadınları gibi… Hafif bir gölge, hafif maskara, belki göz kalemi. Kiremit ya da kahve tonlarında bir ruj.

Burcu Özberk Kimdir?

Burcu Özberk, 1990 yılında Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Burcu Özberk, “Muhteşem Yüzyıl” adlı diziye 50. Bölümde Pargalı İbrahim Paşa ve Hatice Sultan'ın kızı Huricihan Sultan rolü ile katılmıştır.

Burcu Özberk, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan "Güneşin Kızları" adlı dizide “Nazlı Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2014 - 2015 - Quills - Marquis de Sade - Yazan: Doug Wright - Ankara Tatbikat Sahnesi

Küçük Burjuvalar

Ayyar Hamza

Kuş Bakışı Kabare

Macbeth Abla

Kırmızı Başlıklı Kız

Yol Arkadaşlar

Filmleri ve Dizileri

2015 - Güneşin Kızları (Nazlı Yılmaz) (Tv dizisi)

2013 - Muhteşem Yüzyıl (Tv dizisi)

Emre Kınay Kimdir?

Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Remziye Kınay ve babası tiyatrocuydu. Besteci Erdem Kınay'ın ağabeyidir. İlk, orta, lise eğitimimi İstanbul Küçükçekmece’de tamamladı. 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve kaydoldu. 1995 yılında Konservatuvardan mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarında başladığı Yüksek Lisans eğitimimi de tez safhasında durdurmuş bulunmaktadır.

 1992 yılında Konservatuvarda öğrenci iken hocası Zeliha Berksoy’un davetiyle Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda oyunculuk hayatına başladı. Tiyatro’nun yanında 1997 yılından beri televizyon ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmaktadır.

8 Mart 2005 tarihinde “Duru Tiyatro”yu kurdu.

TRT’de “Yol Geçen Hanı” ve Kanal D’de “Sen Gidince” adlı bir yarışma programında sunuculuk yaptı.

2006 yılından 2008 yılına 3 sene süren “İki Aile” dizisinde başrolünü İclal Aydın ile paylaştı.

2004 yılında oyuncu Emine Ün ile evlendi. Duru (d.2005) adında kızı var. 30 Mart 2009 tarihinde boşandılar.

Emre Kınay 20 Eylül 2014 tarihinde başlayan, yapımcılığını Tükenmezkalem Film’in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde’ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı "Sil Baştan" adlı dizide, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil ile birlikte oynadı.

Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan "Güneşin Kızları" adlı dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Ödülleri

1998 - Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü: - Simyacı

2006 - Afife Tiyatro Ödülleri : "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" - Kara Sohbet

2004 - 23. İstanbul Film Festivali "En İyi Erkek Oyuncu" İnşaat filmi

Oynadığı Tiyatro Oyunları

2010 - Sondan Sonra : Dennis Kelly - Duru Tiyatro

2008 - Aşk Her Yerde : Simon Williams - Duru Tiyatro

2007 - Bir Mutfak Masalı : Kerstin Specht - Bakırköy Belediye Tiyatroları

2006 - Kara Sohbet : Amélie Nothomb - Duru Tiyatro

2005 - Sınır : Muzaffer İzgü - Bakırköy Belediye Tiyatroları

2005 - Lütfen Kızımla Evlenir misiniz : Muzaffer İzgü - Bakırköy Belediye Tiyatroları

2002 - İkinci Caddeninin Mahkumu : Neil Simon - Bakırköy Belediye Tiyatroları

1999 - Rumuz Goncagül : Oktay Arayıcı - Bakırköy Belediye Tiyatroları

1999 - Bir Cinayet Söylencesi : Melih Cevdet Anday - Bakırköy Belediye Tiyatroları

1999 - Kuzguncuklu Fazilet : Yılmaz Karakoyunlu - Bakırköy Belediye Tiyatroları

1998 - Bozuk Düzen : Dinçer Sümer - Bakırköy Belediye Tiyatroları

1997 - Simyacı : Paaulo Coelho - Dostlar Tiyatrosu

1993 - Barış : Aristopfanes : Bakırköy Belediye Tiyatroları

1992 - Sofokles'in Antigone'si : Bertolt Brecht - Bakırköy Belediye Tiyatroları

1991 - Fırtına : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

2015 - Güneşin Kızları (Haluk) (TV Dizisi)

2014 - Ulan İstanbul (Firuz) (dizi)

2014 - İnşaat 2 (Ali) (sinema)

2014 - Sil Baştan (Avukat Yiğit Şen)(TV Dizisi)

2014 - Benimle Var Mısın?

2013 - Karınca Kapanı (Boks Antrenörü)

2013 - Güneşi Beklerken

2012 - Ustura Kemal

2011 - Evvel Zaman Hikayesi

2010-2011 - Dürüye'nin Güğümleri

2010 - Sensiz Yaşayamam

2009-2010 - Aile Reisi

2009 - Ah Kalbim

2009 - Güneşi Gördüm

2006 - Dün Gece Bir Rüya Gördüm

2005 - Kurtlar İmparatorluğu

2003 - Okul

2003 - İnşaat (Ömer Vargı)

2006-2008 - İki Aile

2006 - Kamyon

2005 - Seni Çok Özledim

2005 - Sen misin Değil misin?

2005 - Ölümüne Sevdalar

2004 - İstanbul Şahidimdir

2003 - Baba

2003 - Esir Şehrin İnsanları

2002 - Berivan

2001 - Yeditepe İstanbul

1999 - Yüzleşme

1999 - Baba

1999 - Yılan Hikayesi

Murat Dalkılıç Kimdir?

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Babası Mehmet Sedat Dalkılıç, annesi Hanife Kural'dır. İlk ve orta öğretimini Kuşadası'nda tamamladı. O dönemde basketbolcu olmaya karar verdi. Bir yandan da müzik, resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu. 15 yaşında ilk müzik grubunu okulda kurdu ve grubun solistliğini üstlendi.

 17 yaşında Kuşadası'nda daha lisedeyken profesyonel basketbolcu oldu. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi. ilk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan müzik kariyerine başladı.

2008 yılında ilk albümü “Kasaba”yı çıkardı. İlk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. Şarkı pek çok listede 1 numaraya yükselmiştir.

Piyano eğitimi de alan Murat Dalkılıç, İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Ardından 2013 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema – Televizyon bölümünde master eğitimi almaya başladı.

Uganda’da inşaatı gerçekleştirilecek; içeriğinde okul, hastane, aşevi ve meslek okulu olacak yapı için, Kimse yok mu? derneği ve Samanyolu Haber televizyonu tarafından başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde, “İnsanlık Ölmedi” isimli Samanyolu Haber TV’de Ağustos 2011′de yayınlanan programda sanatçı telefonla yardım toplamıştır. Gece boyu süren; Kayahan, Seda Sayan, Ümit Sayın, Erhan Güleryüz, Murat Kekilli, İbrahim Erkal, Vatan Şaşmaz, Tolgahan Sayışman ve Erhan Ufak vd. ünlülerle beraber Dalkılıç’ın da telefonla hayırseverlerle görüştüğü kampanyada yardım toplanmıştır.

Murat Dalkılıç 20 Eylül 2014 tarihinde başlayan, yapımcılığını Tükenmezkalem Film’in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde’ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı "Sil Baştan" adlı dizide, Emre Kınay, Sergen Yalçın, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil ile birlikte oynadı.

Murat Dalkılıç, 24 Ağustos 2015 tarihinde Merve Boluğur ile evlendi.

Ödülleri :

2009 - Kral TV Video Müzik ÖdülleriEn İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2009 - Altın Kelebek ÖdülleriEn İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2009 - Boğaziçi Üniversitesi Medya ÖdülleriEn İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2010 - Pal Fm Müzik ödülleriEn İyi Canlı Sahne Performansı

2010 - Kral Tv Video Müzik ÖdülleriRadyolarda En Çok Çalınan Sarkı "Kasaba"

Albümleri :

2008 - Kasaba

2009 - Pardon

2009 - La Fontaine

2010 - Merhaba

2012 - Bir Güzellik Yap

2014 - Daha Derine

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Mazlum Kuzey (Konuk oyuncu) (sinema filmi)

2014 - Sil Baştan (Tv Dizisi)

Ozan Güven Kimdir?

Ozan Güven, 19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya’nın Nürnberg şehrinde doğmuştur.

 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans bölümünü okudu ama bitirmedi. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı. Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı.

15 ay askerlik yaptı.

İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı ve "Canım Ailem" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la oynadı..

“İkinci Bahar”dizisinde oynarken tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile 2005 yılında evlendi, Ali Aziz (d.2004) isminde 1 çocukları var. 2010 yılında boşandılar.

Beşiktaş Çarşı'da bir ayakkabıcı dükkânı var.

Ozan Güven, 2012 yılında da “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Rüstem Paşa karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı “Pek Yakında” adlı sinema filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Ayşen Gruda, Tülin Özen, Şirincan Çakıroğlu ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yapımcılığını Necati Akpınar'ın yaptığı "Annemin Yarası" adlı sinema filminde Ozan Güven, Meryem Uzerli ile başrolde oynadı.

Ödülleri

2000 - 22. SİYAD Türk Sineması Ödülleri, Umut Veren Genç Erkek Oyuncu – Balalayka filmi ile.

2003 - 10. ÇASOD Oyuncu Ödülleri, Jüri Özel Ödülü - 9 filmi ile.

Dizileri

2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (Damat Rüstem Paşa)

2012 - Koyu Kırmızı (Cemil Şenel)

2009 - Canım Ailem (Ali)

2005 - Hırsız Polis (Kibar Necmi)

2003 - Bir İstanbul Masalı (Demir Arhan)

2002 - Bana Abi De (Yiğit)

2002 - Havada Bulut (Necip)

2002 - Aslı ile Kerem (Kerem)

2002 - Koçum Benim (Umut)

2001 - Dünya Varmış (Çetin)

1998 - İkinci Bahar (Ulaş)

1998 - Çiçeği Büyütmek

Filmleri

2015 - Annemin Yarası (Borislav)(Sinema Filmi)

2014 - Pek Yakında

2010 - Ejder Kapanı

2010 - Yahşi Batı

2010 - Anneannem

2008 - A.R.O.G.

2005 - Cenneti Beklerken

2004 - Yazı Tura - Asker

2004 - Anlat İstanbul -Takip eden adam

2003 - G.O.R.A - Robot 216

2002 - 9 - Kaya

2000 - Balalayka

2000 - Yıldız Tepe (TV filmi)

Oynadığı Reklam Filmleri

2011 - Bonus Reklam

2011 - Ülker Sunny

2010 - Avea'dan Konuşma Aşkına serisi

2006 - Petrol Ofisi Poman PO-97

2006 - Petrol Ofisi Poman EuropoDizel

Mehmet Günsür Kimdir?

Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdu. Annesi Sibel Günsür, babası Teoman Günsür’dür. Tatar kökenlidir. Modern bale koreografı olan Zeynep Günsür adında ablası vardır. 4 yaşından itibaren yüzme, kayak, tenis. Hatta, profesyonel tenisçi oldu.İtalyan Lisesi'ni bitirdi. Ardından Marmara Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi ancak bu alanda hiç çalışmadı. Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletmiştir. Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başladı. İlk kameralar önüne geçişi 7 yaşındayken rol aldığı "Sana" reklam filmi ile oldu. Daha sonra Coca Cola, Mavi Jeans, Hotiç gibi markalarda çalışıp reklam ve kataloglarda yer aldı. Mankenliğin oyunculuktan zor olduğunu söyleyen Günsür, Cansu Dere'den bu konuda ders aldığını açıkladı.

1988 yılında ilk kez profesyonel oyunculuğa adım atıp TRT'de yayınlanan "Geçmiş Zaman Mimozaları" adlı dizide rol aldı. Bu dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı ve evin küçük oğlu Sabih'i canlandırmıştı. Bir süre oyunculuğa ara verdi ve bu dönemde Roxy isimli mekanı işletti. Aynı zamanda "The Dawn" isimli müzik grubunda çalıyordu.

Oyuncu olarak ilk farkedildiği ve çıkış yaptığı film Ferzan Özpetek'in 1997 yılı yapımı "Hamam" oldu. Bu filmin ardından oyunculuk kariyerini geliştirmeye karar verdi.O filmden ötürü İtalya'dan bir tiyatro teklifi aldı. "Bent" diye 79'da yayılan gay akımını anlatan bir oyunda başrol oynaması teklif edildi. 1998 yılında 23 yaşında iken teklifi kabul ederek İtalyan tiyatrosuyla 4 sene turne yaptı.

1998 yılında Star TV'de yayınlanan "Sır Dosyası" adlı dizide çaylak dedektif rolünde görüldü. 2000 yılına gelindiğinde bir Yavuz Özkan filmi olan "Hayal Kurma Oyunları" adlı filmde Tarık Akan ile birlikte rol aldı. Aynı yıl İtalya'da "Bent" adlı tiyatro oyununda başrol oynadı. Kariyerine İtalya'da devam eden Günsür, 2001 yılında "Tommaso" ve "Guida", 2002 yılında "L'Italiano" ve 2003 yılında "Papa Buono,II" adlı İtalyan yapımların yer aldı.

2003 yılında Mustafa Altıoklar'ın yönettiği "O Şimdi Asker" adlı sinema filminde alkolik bir genci canlandırdı. Aynı yıl ATV'de yayınlanan "Pilli Bebek" adlı televizyon dizisinde rol aldı. "Anlat İstanbul" adlı filmde Ümit Ünal'ın çektiği bölümde mahalle fotoğrafçısını canlandırdı.

Televizyon dünyasında 2004 yapımı "Kasırga İnsanları" ve 2005 yapımı "Beyaz Gelincik" adlı dizilerle tanındı. Beyaz Gelincik adlı dizide "Mustafa" karakterini canlandıran Günsür, bu rol onu çok heyecanlandırdığı için İtalya'dan ayrılmıştı ve yine bu rol ile hayran kitlesi büyüdü.

2007 yılında "Fall Down Dead" adlı sinema filminde Dominique Swain, David Carradine gibi isimlerle birlikte rol aldı.

2007 yılında İstanbul Film Festivali'nde jüri üyesi görevi yaptı.

Ailesiyle İtalya'da yaşarken Muhteşem Yüzyıl dizisi için Türkiye'ye geri döndü. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan Süleyman'ın en büyük evladı olan Şehzade Mustafa'yı canlandırdı. Bu dizide Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç canlandırırken, Şehzade Mustafa rolündeki Mehmet Günsür’un eşi Mihrünissa Sultan'ı Berrak Tüzünataç oynadı. Mehmet Günsür, 12 Şubat 2014 tarihinde rolü gereği öldürüldüğünden diziden ayrıldı.

2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan “Unutursam Fısılda” isimli filmde Mehmet Günsür, Hümeyra, Kerem Bursin, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Mehmet Günsür, 2006 yılında İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evlendi. Ali (d.2006), Maya ve (d.2012) adlarında 3 çocuğu vardır.

Film ve dizileri

1989 - Cahide (dizi)

1989 - Geçmiş Bahar Mimozaları (dizi)

1997 - Hamam

1999 - Hayal Kurma Oyunları

1999 - Sır Dosyası (dizi)

2001 - Don Matteo (dizi)

2001 - Guida

2001 - Tommaso

2002 - İtalyan

2003 - Il papa buono

2003 - O Şimdi Asker

2003 - Pilli Bebek (dizi)

2003 - Stregeria

2004 - Kasırga İnsanları (dizi)

2004 - Non ci sarebbe niente da fare!

2005 - 2006 - Beyaz Gelincik (dizi)

2005 - Anlat İstanbul

2007 - 2008 - Bıçak Sırtı (dizi)

2007 - Fall Down Dead

2008 - Se chiudi gli occhi

2010 - Matrimoni e altri disastri

2010 - Ses

2011 - Aşk Tesadüfleri Sever

2012 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (dizi)

2014 - Unutursam Fısılda (film)

Kaynak: Diyarbakır Söz