Görüş Bildir

Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı? 'Evet' diyen Boz'a Enver hançeri

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldı mı? Murat Boz'un kaçamak gecesinde bu yana bu iddialar sosyal medyayı sarsmakta. Murat Boz'un Candan kardeşler kaçamağı sonrasında Aslı Enver ile aralarının bozulduğu iddiaları geçtiğimiz günlerde yalanlandı.

Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı? 'Evet' diyen Boz'a Enver hançeri

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldı mı? Murat Boz'un kaçamak gecesinde bu yana bu iddialar sosyal medyayı sarsmakta. Murat Boz'un Candan kardeşler kaçamağı sonrasında Aslı Enver ile aralarının bozulduğu iddiaları geçtiğimiz günlerde yalanlandı. Ve Murat Boz'un evet kampanyasına katılmasının Aslı Enver tarafından hoş karılanmadığı ve sonrasında da aralarının bozulduğu hatta evlerinin ayrıldığı sosyal medya da iddia edildi

REFERANDUM ETKİLİ OLDU

Posta gazetesinin haberine göre; Ayrılık sebebi Murat Boz'un kaçamağı değilmiş. Ayrılık da 1 hafta önce olmamış. Aslı Enver, Yeniköy'de Boz'la oturdukları evden Nisan başında ayrıldı. 16 Nisan Referandumu öncesinde Murat Boz'un "evet" kampanyasına katılması Aslı'yı üzdü. Murat Boz'a; "Hata ettin, sanatçı siyasete karışmamalı" diyen Aslı Enver'in bu kararını ailesi de destekledi. Aslı Enver 1 ay önce ilişkiyi bitirmiş.

İHANET Mİ?

Son günlerde magazin gündemi bomba bir iddiayla sarsıldı. Aslı Enver ile ilişkilerini gözden geçirme kararı aldıkları konuşulan Murat Boz ve Eser Yenenler’in bir araya geldiği gecede ikiliye “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez adlı kadın da eşlik etti. İlerleyen saatlerde mekandan tek başına ayrılan Murat Boz, lüks aracıyla çıktığı kısa sahil turunun ardından Eser Yenenler’in Beşiktaş-Levazım’daki evine gitti. Kısa süre sonra üç kadının da aynı eve girdiği görüldü. Sabah saat 05.40’ta evden koşar adım çıkan Candan kardeşler, o sırada görüntülendiklerini fark edince paniğe kapıldı. Bu haberin yayılması ardından Murat Boz, Aslı Enver'e ihanet mi? etti sorusu gündeme geldi. Bir süre sessizliğini koruyan Murat Boz iddialara, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Çıkan haberlerin ardından Murat Boz, Instagram sayfasında bir açıklama yayınladı. Ünlü şarkıcı "Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" dedi.

GURUR DUYUYORUM DEMİŞTİ

Her hafta kaçırmadan ekranın başına geçtiğini söylenen Murat Boz , "İstanbullu Gelin"de oynayan Aslı Enver'in performansı için "Hayranlıkla izliyorum ve sevgilimle gurur duyuyorum, Türkiye'de başlıca oyuncuları arasında sayarım" dedi.

Bu iltifatlar karşısında utanan Enver, "Bunları benim yanımda sormak zorunda mısınız? Ben utanıyorum beni övünce" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir