Murat Boz Tarkan'ın sevgilisine göz koymuş galiba!

Bu iddia magazin gündemini alt üst etti, şimdiden üst sıralara yerleşti. Yakışıklı popçu Murat Boz'un Megastar Tarkan'ın eski sevgilisiyle olduğu iddialarının çıkmasının nedeni; iki ünlü ismin aynı mekandan çıkmasıydı; fakat genç ikilinin dev sosyal medya platformu Instagram hesabından yaptıkları paylaşım çıkan haberlerin gerçeklik ihtimalini oldukça güçlendirdi.

Murat Boz Tarkan'ın sevgilisine göz koymuş galiba!

Murat Boz' un yeni sevgilisinin vokalistliğini yaptığı Megastar Tarkan' ın eski sevgilisi Bilge Öztürk olduğu iddiası, magazin kulislerine bomba gibi düştü. Murat Boz ve Bilge Öztürk' ün aynı mekandan çıkarken görüntülenmeleri, kafaları karıştırdı. Eliz Sakuçoğlu'ndan yaz ortasında ayrılan Murat Boz'un ismi pek çok isimle anılmış ancak hiçbiri netlik kazanmamıştı. Ancak yakışıklı popçu, Tarkan'ın uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisi Bilge Öztürk ile görüntülenince, ortalık karıştı.

OBJEKTİFLERE TAKILDILAR!

Akyaka'daki bir balıkçıda objektiflere takılan ikili arasındaki samimiyet, akıllara "Aşk mı, arkadaşlık mı?" sorusunu getirdi. Tarkan'ın vokalistiyken Bilge Öztürk ile tanışan Murat Boz, yıllar sonra güzel avukatla yanyana gelince soru işaretleri arttı.

Kaynak: Gecce

Kaynak: Diyarbakır Söz