Mustafa Altıoklar ağza alınmayacak küfürler edince

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, geçtiğimi aylarda sosyal medya hesabı üzerinden avukat Rahmi Kurt'a dayatarak, ağza alınmayacak paylaşımda bulunmuştu. Yönetmen Mustafa Altıoklar; Rahmi Kurt'a hakaret ettiği gerekçesi ile hapis cezası istemi ile yargılanacak.

Mustafa Altıoklar ağza alınmayacak küfürler edince

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı üzerinden avukat Rahmi Kurt'a dayatarak, ağza alınmayacak paylaşımda bulunmuştu. Yönetmen Mustafa Altıoklar; Rahmi Kurt'a  hakaret ettiği gerekçesi ile hapis cezası istemi ile yargılanacak.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Tamer Arifoğlu tarafından hazırlanan iddianamede, müşteki avukat Rahmi Kurt'un ihbarı sonucu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mustafa Altıoklar'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

ALTIOKLAR ŞİKAYETE KONU TWEETİ ATTIĞINI KABUL ETTİ

Altıoklar verdiği ifadede şikayete konu sözleri kendisinin yazdığını kabul ettiği belirtilirken, müşteki Kurt'a yönelik yazdığı tweetin hakaret içermediğini iddia etti. Dosya kapsamında şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği kanaatine varıldığı kaydedilirken iddianamede, şüpheli Mustafa Altıoklar hakkında "Sesli, yazılı ve görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor. Davanın duruşması önümüzdeki günlerde Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz