Görüş Bildir

Namı-ı Diğer inek Şaban Kemal Sunal yaşasaydı 72 yaşında olacaktı

Kemal Sunal bugün yaşasaydı 72 yaşında olacaktı. Sosyal medya Sunal'ın doğum gününü kutladı

Namı-ı Diğer inek Şaban Kemal Sunal yaşasaydı 72 yaşında olacaktı

Bugün sosyal medya da en çok konuşulan isim Kemal Sunal oldu. 72. yaş günü olan usta oyuncunun hayatı yaşamı ve filmleri adeta TT olurken, Oğlu Ali Sunal'ın paylaşımı da herkes, duygulandırdı. Yeşilçam müdavimi şabah lakaplı usta oyuncu yaşasaydı bugun 72 yaşında olacaktı.

KEŞKE YAŞASAYDI

Kemal Sunal, doğum gününde büyük bir özlem ve saygıyla anıldı. Türkiye'yi güldüren adam olarak kalplerde yer edinen, özellikle "şaban" tiplemeleriyle hafızalara kazınan Kemal Sunal'ın 72. doğum günü, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi oldu. Nüfusa kayıtlı olduğu tarih 10 Kasım olmasına rağmen, yeni yaşını hep bir geç kutlayan ve bunun nedenini “Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ama Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem. 11 Kasım doğum günümdür.” sözleriyle açıklayan Kemal Sunal için en duygusal mesaj ise kendisi gibi oyunculuğu seçen oğlu Ali Sunal’dan geldi.

Ali Sunal'ın babası için yazdığı doğum günü mesajı da yorum ve beğeni rekoru kırdı. Babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Ali Sunal, fotoğrafın altına şunları yazdı; “ İyi ki doğdun güzel adam, melek adam. İyi ki geldin bu dünyaya, iyi ki seni tanıdık. Senden temizliği saflığı öğrendik. İyi ki canım oldun, babam oldun, canım babam oldun. İyi ki dokunabildim, sarılıp öpebildim, dizlerinde uyuyabildim. İyi ki vardın, varsın, hep var olacaksın iyi ki...”

İŞTE REKOR BEĞENİLİ PAYLAŞIMLAR

Ali Sami Yen Sokak ‏@ASYSokak “Konuşmadan Güldüren Adam. Hakkın ödenmez.”

Ergin Aslan ‏@erginaslan “Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği... iyi ki doğdun Sen güldün, Türkiye güldü...”

Yıldıray Vural ‏@yildirayvural “Bizlere en büyük miras olmalı, üstadın duyarlı davranışı! Ad günün kutlu, Ruhun şad olsun. “

Hülya Yağız ‏@YaqizHulya “Bir adam ki o Kemal Sunal… Bu dünyaya gelen hem kendini hem milyonların yüzünü güldürebilen İyi ki doğdun be Kemal Sunal İy ki doğdun...”

Linet ‏@linetmenasi “Türkiye'nin gülen yüzü, iyi ki doğdun güzel İnsan. Işıklar içinde uyu, ruhun şad olsun.”

Ufuk ‏@samimiinsan “Adam küçükken gülme seviyemizi öyle bir çıkarmış ki şimdi hiçbir komedyene gülmüyorum.”

Serdin Çelik ‏@Serdin_celik “KemalSunal Sanatçınin ne olduğunu öğreten ve kaliteli bir donemi bize yaşatanan usta sanatçı.”

Mete Özbür ‏@captaintetee “Beni isterseniz dövün, ama bırakın istediğim gibi güleyim. Doğum günün kutlu olsun, konuşmadan güldüren adam.”

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir