Nazlı Hamarat'ın duyguları da pek bi hamarat! Kocası öldü mü yaşıyor mu

İşte Benim Stilim Allstar ile ünlüler kervanına dahil olan Emir Cevdat Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat, geçtiğimiz aylarda ölen kocası için ' o ölmedi kalbimde yaşıyor' demek yerine 'Emir Cevdat Şaşmaz ölmedi, bana oyun oynanıyor' dedi. Peki ya Emir Cevdat Şaşmaz öldü mü? Nazlı Hamarat'ın ölmedi iddilarının gerçeklik payı gündeme düşmekle mi sınırlı

Nazlı Hamarat'ın duyguları da pek bi hamarat! Kocası öldü mü yaşıyor mu

İşte Benim Stilim Allstar ile ünlüler kervanına dahil olan Emir Cevdat Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat, geçtiğimiz aylarda ölen kocası için ' o ölmedi kalbimde yaşıyor' demek yerine  'Emir Cevdat Şaşmaz ölmedi, bana oyun oynanıyor' dedi. Peki ya Emir Cevdat Şaşmaz öldü mü? Nazlı Hamarat'ın ölmedi iddilarının gerçeklik payı gündeme düşmekle mi sınırlı

Emir Cevdet Şaşmaz yaşıyor iddiaları Söylemezsem Olmaz programının yorumcularını şoke etti. Nazlı Hamarat'ın "O ölmedi yaşıyor" iddialarını Vijdan Vatansever'in "Büyük balık küçük balıkla bir Pazar el ele yürümek istiyordu sadece… Anlamadılar!" notuyla dün paylaştığı fotoğraf güçlendirdi.

 

İki gölgenin olduğu fotoğrafta, gölgelerden birinin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğu iddia edildi. Havalimanında paylaşılan fotoğraf, olayın yeniden alevlenmesine sebep oldu.

Nazlı Hamarat, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına bağlanarak o gölgenin Emir Cevdet Şaşmaz'a ait olduğunu düşündüğünü söyledi ve şok edici bir iddiada daha bulundu.

Gölge kocama ait

 

"O gölge Emir'e ait. Kafa yapısı, gözlüğü, fiziği... Ama ben bu fotoğrafın havalimanında çekilmiş eski bir görüntü olduğunu düşünüyorum. Pazar bizim için özel bir gündü hep. Vijdan Vatansever bunu bana gönderme olsun diye yaptı. Eğer o yeni bir fotoğrafsa ve Emir ölmediyse, Vijdan Vatansever'in verdiği ifade tamamen yalandır. Kendisi şu an gündem yaratmaya çalışıyor. Yaşamı tamamen değişti, giyimi ve yaşam tarzı kalite kazandı...

 

Önceden normal düzeydeyken şuan gayet üst seviye, kaliteli bir giyim kuşama sahip. Bu Emir öldükten sonra oldu. Emir gözlerimin önünde öldü deyip bu fotoğrafı paylaşması 'bunlar tamamen senaryodur Emir Şaşmaz yaşıyor' demektir" dedi ve herkesi şoke edecek olan "Veya fotoğraftaki kişi Emir'in katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi olabilir, çünkü kendisi Emir'e çok benziyordu" iddiasını ortaya attı.

 

Henüz her şeyin tamamıyla kesinlik kazanmadığı Emir Cevdet Şaşmaz'ın ölümü, yeni iddialarla kafalarda birçok soru işaretine neden oldu.

Peki Emir Cevdat Şaşmaz nasıl öldürülmüştü

Kiev’de boğazı kesilerek öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz’ın 19 yaşındaki sevgilisi Vijdan Vatansever olay yerinde verdiği ifadeyi, tatbikatı ve mahkemede neler yaşandığını anlattı. Cinayetin ardından İstanbul'a döndüğünü ve Emir Şaşmaz'ın ablasıyla birlikte tekrardan Ukrayna'ya gittiğini anlatan Vatansever, cinayetin işlendiği eve vardıklarında, cesedin hala evde olduğunu söyledi.

 

manken Nazlı Hamarat’ın kocası prodüktör Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölümünün ardından uzun süre konuşmayan sevgilisi Vijdan Vatansever, cinayetin ardından hemen İstanbul’a döndü ve Şaşmaz’ın ablası İlknur Şaşmaz ile tekrar Kiev’e giderek cinayetin işlendiği evi aradı. Konsolosluğa giden ikili, dağ evinin bulunması konusunda yardım istedi. Kısa sürede ormanlık alan içerisindeki evi bulan Vatansever polis ile birlikte eve gitti. Eve ulaştıklarında daha sonra kapının hiç açılmadığını gören Vatansever polisin isteği üzerine olay anını ceset başında tekrar anlattı.

 

Nazlı Hamarat Kimdir?

Nazlı Hamarat kimdir, 2. sezon Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim All Star,  yarışmacısıdır.

Nazlı Hamarat, 1988 yılında Balıkesir, Bandırma’da doğmuştur. Bandırma da bulunan Marmara Sinemasının sahibi Zekai Hamarat’ın kızıdır. İzmirEge Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünden mezun olmuştur.

Nazlı Hamarat, önce 2011 yılında önce “24 saat” adlı albümünü sonra da “Tak” adlı albümünü çıkardı. Nazlı Hamarat’ın çıkış şarkısı olan “24 Saat”i, Türkiye’de en son Serdar Ortaç‘ın “Poşet”, Fatih Ürek‘in “Sus” şarkılarının bestecisi, yurt dışında daBob Sinclar, Pitbull, Shaggy gibi dünya starları ile yaptığı çalışmalarla tanınan Costi Ionita besteledi. Şarkının sözleri ise Burak Buluç‘a ait. 2012 yılında bir röportajında Türkiye’nin ilk ve tek showgirlgörevini üstlendiğini söyledi.

2012 yılının Mayıs ayında Beyaz Tv ekranlarında daha önce Önder Bekensir‘in sunduğu “Yıldızlar Kulübü” adlı magazin programını sunmaya başladı.

Nazlı Hamarat, 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. Safiye Soyman ve şarkıcı Soner Sarıkabadayı‘nın konuk jüri olduğu gecede ise sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, İvana Sert,Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Programın Yeni Sezon Eleme Gecesi’nde ünlü modacıErol Albayrak defilesi de yapıldı.

Ada Derya Yarar, Amila Kuruoğlu, Bahar Olgun, Gülay Hançer, Emel Özkızıltaş, Gülnihal Candan,Gülcan Salel, İlbilge Uzun, Maria Surina, Melisa Çeliker, Müge Ökten, Gülşah Yanaş, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Kaya, Zeynep Öztürk, Gökçe Markal, Melisa Şahin, Arife Deniz ile yarışacak.

Nazlı Hamarat, Emir Cevdet Şaşmaz ile 2011 yılından beri evlidir. İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Nazlı Hamarat’ın kocası 2015 yılında Ukrayna‘da öldürüldü. Nazlı Hamarat, 2015 yeni sezon İşte Benim Stilim All Star yarışmasında yarışmacı olarak katılmıştır.

Albümleri :

2011 – Tak

2011 – 24 saat

Kaynak: Diyarbakır Söz