Görüş Bildir

Ne’aptın Tarkan sen, hayranlarının kalbini mi kırdın?

Ülkede hatta dünyada birçok hayranı bulunan Megastar Tarkan Tevetoğlu geçtiğimiz günlerde Pınar Dilek ile hayatlarını birleştirmiş ve sade bir törenle dünyaevine girmişti. Tarkan’ın evlenmesi ülkemizde olduğu gibi Alman basınında da trend oldu. Ünlü Bild gazetesi, Tarkan Tevetoğulu’nun sürpriz bir şekilde evlenmesi, onun takipçi sayısını azalttığı görüşünü savundu.

Ne’aptın Tarkan sen, hayranlarının kalbini mi kırdın?

Megastar Tarkan ile Pınar Dilek ile evlenmesi, Alman basınında geniş yankı buldu. Bild gazetesi, ünlü sanatçının, sürpriz evliliği nedeniyle sosyal medyadaki takipçi sayısının azaldığını iddia etti.

Almanya'da da geniş bir hayran kitlesi olan Tarkan'ın, Duisburglu 31 yaşındaki Pınar Dilek ile evlenmesi ve Köln'de düğün yapması Alman basınının da ilgisini çekti.

GÖÇMEN BİR AİLENİN ÇOCUĞU

Alman haber ajansı DPA, evliliği Tarkan'ın menajerinin teyit ettiğini duyurdu ve Tarkan'ın düğün fotoğraflarını Facebook sayfasından paylaştığını aktardı. Haberde, Köln'de 100 kişinin katıldığı bir düğünle evliliğini kutlayan Tarkan'ın, Almanya'nın Rheinland Pfalz eyaletinin Alzey kasabasında göçmen bir ailenin çocuğu olarak 1972 yılında dünyaya geldiğine dikkat çekildi.

TAKİPÇİ SAYISI AZALDI MI?                       

1990'ların sonlarında 'Şımarık' adlı şarkısıyla nam salan Megastar Tarkan'ın evliliğine Bild gazetesi de oldukça geniş yer verdi. "Tarkan Neden Milyonların Kalbini Kırdı?" başlığı ile evlilik haberini aktaran Bild, Pınar Dilek ile Tarkan'ın 5 yıl önce tanıştıklarını da ekledi. Gazete, Tarkan'ın evliliği nedeniyle sosyal medyadaki takipçi sayısının azaldığını da duyurdu. (Milliyet)

İşte o fotoğraf;

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi