Nefes kesen dizi Evlat Kokusu 1. Bölümü yayınlandı! Evlat Kokusu 1. Bölüm izle

Evlat Kokusu 1. bölümü 8 Mart Çarşamba günü itibariyle ekran macerasına başladı. Tanıtım fragmanlarıyla yayın tarihinden günler önce dikkatleri üzerine çeken yeni dizi duygu yüklü ilk bölümüyle hafızalara kazındı. Evlat Kokusu 2. bölüm fragmanı da kısa sürede yayımlandı.

Nefes kesen dizi Evlat Kokusu 1. Bölümü yayınlandı! Evlat Kokusu 1. Bölüm izle

Evlat Kokusu dün akşam ilk bölümüyle görücüye çıktı. Kanal D’nin yeni dizisi farklı senaryo örgüsü ve duygu yüklü sahneleriyle diziseverlerden tam not aldı. Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım’ın başrollerini paylaştığı Evlat Kokusu’nun ilk bölümünde dizinin konusunu anlama ve karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler şimdi büyük bir heyecanla Evlat Kokusu yeni bölümünü merak ediyor. Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakârlık öyküsünü ele anlatan dizinin 2. bölüm fragmanı da nefes kesen ilk bölümün hemen ardından yayımlandı. İşte, yeni bölümden ilk görüntüler!

Evlat Kokusu yeni bölümünde Çınar'ın evde olmadığını fark eden Ela, üzüntüden hıçkırıklara boğulur ve bunu annesiyle paylaştığında Zümrüt büyük bir telaşa kapılır. Zeyno ise yıllar sonra evladının kokusunu bulmuşken onu bırakmamak için her şeyi göze alır. Çınar'ın kaybolduğunu öğrenen Aslan, tüm imkanlarını kullanarak ona dair bir iz bulmak için uğraşır ve aradığı ipucuna ulaşır. Artık Zeynep Gündoğdu'nun peşinde… Zeynep, Çınar'ı kaçırıyor mu? Oğlu için her şeyi göze alan Zeyno'yu nasıl engelleyecekler?

EVLAT KOKUSU KONUSU

 Zeyno Amsterdam’da bir yetimhanede büyümüştür. Aynı yetimhanede bulunan tek Türk olan ve ‘abla’ dediği Nesrin‘den başka kimsesi yoktur. Zeyno, bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışmaktadır. Hayatında bir kez âşık olmuş ve âşık olduğu adamdan da hamile kalmıştır. Sevdiği adam ve çocuğu ile mutlu bir aile kuracaklarını sanan Zeyno, gerçek hayatın kendisi için yaptığı planlardan habersizdir. Zeyno’nun bir anlık öfkesi onu hayallerinden ve evladının kokusundan uzaklaştırırken, Akbaş Ailesi ile arasında koparılması imkânsız bir bağ oluşturur.

Kaynak: Diyarbakır Söz