Nefrin ile karşımıza çıkan Arda Kural'dan çocuklu gönderme

35 yaşındaki Arda Kural, geçtiğimi dönem geçirdiği şizofreni hastalığının pençesinden kurtularak medya hayatına geri döndü. Yeni filmi Nefrin ile ekranlara geri dönen Arda Kural, taptaze bir iddia ile geri döndü. 12 sene evvel evli olduğunu ve şu an da 7 yaşında bir çocuğu olduğunu açıklayan Arda Kural,

Nefrin ile karşımıza çıkan Arda Kural'dan çocuklu gönderme

35 yaşındaki Arda Kural, geçtiğimi dönem geçirdiği şizofreni hastalığının pençesinden kurtularak medya hayatına geri döndü. Yeni filmi Nefrin ile ekranlara geri dönen Arda Kural, taptaze bir iddia ile geri döndü. 12 sene evvel evli olduğunu ve şu an da 7 yaşında bir çocuğu olduğunu açıklayan Arda Kural, çocuğunun annesinin kendisine göstermediğini ifade etti.

Bir dönem 'Yerli Leonardo Di Caprio' olarak anılan Arda Kural, Star TV'de ekranlare gelen 'Duymayan Kalmasın' programına verdiği röportajda, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

23 yaşında başından bir evlilik geçtiğini belirten ünlü oyuncu, "Evlendiğim kişinin 7 yaşında bir kızı vardı. Ona babalık etmek istedim. Daha sonra anlaşamayıp ayrıldık. Bana çocuğu göstermedi. Çok istedim görmeyi ama göstermedi" şeklinde konuştu.

35 yaşındaki oyuncu, yakın zamanda kendi yazdığı sinema filmini çekmeye hazırlanıyor.

2000'li yılların başında şöhrette zirve yapıp sonra geçirdiği şizofreni rahatsızlığı nedeniyle oyunculuktan uzak kalan Arda Kural, saç ektirip ekranlara geri döndü. Başrol oynacağı filmin yemeğine katılan Kural "Setleri özlemişim" dedi.

"İLAÇ TEDAVİM DEVAM EDİYOR"

Yemekte psikolojik sorunlarını atlattığını söyleyen Kural, "Kötü günler geride kaldı. O dönemleri atlattık. Muhteşem bir şekilde setlere döndüm. Şuan ilaç tedavim devam ediyor. 1-2 yıl sonra her şey daha güzel olur. Setleri özlemişim" dedi.

ARDA KURAL HAKKINDA

Bir dönemlerin adından en çok söz ettiren oyuncularından olan Arda Kural, 12 Nisan 1980’de doğdu. Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV’de VJ’lik yaptı.

İlk olarak 1999’da Haluk Bilginer ve Yıldız Asyalı’nın başrollerinde yer aldığı Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. İkinci çıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı.

Son olarak oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacağını alamadığından maddi çöküntüye girerek psikoz belirtileri göstermeye başladığından 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştır.21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olmuş ve oyunculuğu bıraktığını söylemişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz