Neslişah Alkoçlar Vatan Millet Sakarya dedi 'ABD'ye ancak tatile giderim'

Karizmatik oyuncu Engin Altan Düzyatan’dan hamile kalan güzel oyuncu Neslişah Alkoçlar, çocuğunu ABD'de doğuran ünlülere öyle bir gönderme yaptı ki. Sosyetik güzel, "Ne münasebet, biz Türküz çocuğum da tabii ki vatanında doğacak. ABD'ye ancak tatile giderim" diyerek alkışları hakketti.

Neslişah Alkoçlar Vatan Millet Sakarya dedi 'ABD'ye ancak tatile giderim'

Nişantaşı'ndaki çocuk mağazalarını gezip alışveriş yapan sosyetik güzel, "Türkiye'de mi, ABD'de mi doğum yapacaksınız?" sorusuna verdiği cevapla alkışları haketti.

“TÜRKÜZ ÇOCUĞUM DA VATANINDA DOĞACAK”

Alkoçlar, ABD'de doğum yapan birçok ünlüye de gönderme yaparak şöyle konuştu: "Ne münasebet, biz Türk'üz çocuğum da tabii ki vatanım da doğacak. Bizim cennet gibi bir ülkemiz var. Neden başka bir yerde doğum yapayım. Sırf doğum yaptığım ülkenin vatandaşı olacak diye ABD'de doğurmam. Ben Türk'üm ve çocuğum da benim doğduğum topraklarda dünyaya gözlerini açacak"

ABD’DE DOĞUM YAPAN ÜNLÜLERE GÖNDERME

Alkoçlar, bu sözleriyle büyük takdir toplarken, gözler ABD'de doğum yapan ünlülere döndü. Birçok ünlü isim çocuklarını ABD'de doğurduğu için büyük tepki çekmiş fakat yine de New York ve Londra'da doğurmuştu.

“ÇOCUĞUM VATANINDA DOĞACAK”

Çocuğunu nerede doğuracağı sorulan Neslişah Alkoçlar, alkışlanacak bir cevap verdi. Sosyetik güzel "Çocuğumu tabii ki Türkiye'de doğuracağım. Burası benim vatanım" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz