Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın ailesine ziyarette bulundu, gözyaşlarını tutamadı!

Mersin’in Tarsus ilçesinde 111 Şubat 2015 günü bindiği minibüsün şoförü tarafından hunharca katledilmişti Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan. Özgecan’ın canavarca hisle öldürülmesi ülkede infial yaratmış ve yankısı bir yıl boyunca sürmüştü. O dönemde attığı tweet ile tepki çeken ve Savcıya ifade veren Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın ailesine nihayetinde ziyarette bulundu, Doğan yanlış anlaşıldığını belirtti ve Özgecan’ın babasının yanında gözyaşlarını tutamadı.

Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın ailesine ziyarette bulundu, gözyaşlarını tutamadı!

Ünlü türkücü Nihat Doğan'ın o dönem attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” tweet büyük tepkiye neden olmuştu. Doğan, geçtiğimiz günlerde Özgecan'ın ailesine ziyaret etti. Bu sürpriz buluşmayı sadece Magazin D ekibi görüntüledi.

Nihat Doğan'la birlikte kameraların karşısına geçen Özgecan'ın babası Mehmet Aslan şunları söyledi;

Şu anda artık Nihat Bey'in annesi de benim annem, Nihat Bey de benim kardeşim. Bundan sonra Özgecan'lar için melekler için bu vatandaki herkes barış ve sevgi içinde yaşamayı başarırsa o zaman kazanacağız.

NİHAT DOĞAN ÇOK ÜZGÜN

Olanlar karşısında çok üzgün olduğu dikkatlerden kaçmayan Nihat Doğan 'Ben sadece kendilerini dolaylı dahi olsa üzdüysem özür dilerim. Ben buraya gelip kendilerinin elini öpmek, kendileriyle helalleşmek istedim. Allah razı olsun. Ben buradan şunu söyleyeyim başta 'Özgecanlar Derneği’ olmak üzere elimden maddi-manevi ne geliyorsa bir nefer gibi çalışacağıma namus ve şerefim üzerine yemin ederim.' açıklamasını yaptı.

Nihat Doğan'la birlikte Özgecan'ın ailesinin yanına giden annesi de 'Allah razı olsun kapılarını bize açtılar. Allah herkesten razı olsun onların evladı benim evladım. Benim içim yanıyor.' dedi.

Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz