No: 309 12. Yeni bölüm fragmanı yayında! Onur Leyla'yı kıskanıyor

Fox TV’nin fenomen ve yaz ekranlarının en çok izlenen dizisi No: 309 24 Ağustos Çarşamba akşamı 11. Bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Her anı soluksuz izlenen dizinin bugün 12. Bölüm fragmanı da yayınlandı. No: 309 12. Yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. İşte No: 309 12. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

No: 309 12. Yeni bölüm fragmanı yayında! Onur Leyla'yı kıskanıyor

Fox TV’den ekranlara gelen ve Lale ile Onur arasındaki aşkı konu edinen ve bir yandan da izleyicisini güldüren dizi No: 309 yaz ekranlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Çarşamba akşamlarının reyting birincisi No: 309 dizisinin 11. Bölüm sonrası bugün 12. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Önümüzdeki hafta 12. Bölümü ile izleyicisiyle buluşacak olan No: 309 dizisinin fragman videosunda neler var neler.

No: 309 dün akşamki 11. Bölümünde; İsmet Babaanne’nin eve yerleşmeye karar vermesi Onur ve Lale’nin heyecan ve stres yapmasına neden olmuştu. Lale ve Onur artık evli numarası yapmak zorundaydılar. Evli numarası yapmak istemeyen Onur ile Lale planlar yapmaya başladılar. Ancak öte yandan da düğün hazırlıkları sürüyordur. İsmet Babaanne ise sürpriz bir kararla iki genci doğuma hazırlık kursuna gönderdi. 11. Bölüm sonrası bugün Google’da da trend olan aramalara giren No: 309 12. Bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte 12. Bölüm fragmanında yaşananlar;

No: 309 12. Bölümde Onur’un Lale’yi kıskanması, Lale’nin de Onur’u kıskanması ikilinin inat bir çekişmeye girmesine neden oldu. Onur Lale’ye oldukça pahalı bir sürpriz hazırlıyordur.. Fakat Lale’nin bu sürprize tepkisi hiç de beklediği gibi olmayacaktır.. Öte yandan Lale’nin iddiada kaybettiği yemeği hazırlamasının vakti de gelmiştir. Evde baş başa hazırladıkları yemek onları yakınlaştırırken kınada Lale’yi güzel bir sürpriz daha beklemektedir. Ayrıca fragman videosunda Lale Onur’a ne senin beni kıskanmana, ne de benim seni kısmanmama gibi bir cümle kurmak isterken Onur bir anda Leyla’nın dudağına yapışıp Leyla’yı öpüyor. No: 309 dizisinin 12. Bölümü daha bir hafta kala merakla beklenmeye başladı. Yaz ekranlarının fenomen dizisi No: 309 31 Ağustos 2016 Çarşamba akşamı 12. Bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz