Görüş Bildir

Nolur Ayrılalım 3. Bölüm fragmanı, Azize ile Ulaş’ın arası ne olacak?

FOX TV’nin büyük ilgi gören dizisi Nolur Ayrılalım hem hikayesi hem de kaliteli oyuncu kadrosu ile yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başardı.

Nolur Ayrılalım 3. Bölüm fragmanı, Azize ile Ulaş’ın arası ne olacak?

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Nolur Ayrılalım dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Nolur Ayrılalım 3. Bölümde Azize ile Ulaş’ın arası ne olacak? Merak edilen tüm sorular haberimizde.

NOLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM FRAGMAN ÖZETİ

Azize ve Ulaş sonunda sevgili oldular. Peki, Turgay Atalay’ın şimdiki planı nedir? Nişan, evlilik, bebek!? Hayır, ayrılmalılar! Ulaş, Azize’yi terk etmeli ve Azize kısmetine gitmeli! Fakat, Esas Oğlanımızın Esas Kızı terk etmeye hiç niyeti yok gibi. O zaman ne yapmak lazım? Ulaş’ı türlü türlü gıcıklıklarla delirtmek ve onun bir an önce Azize’den kaçmasını sağlamak lazım!

Gördüğü ilk andan itibaren Yusuf’dan etkilenmeye başlayan Temmuz’un derdi ise birden fazladır. Bir yanda Nadir Erciyesli’ye karşı girdiği ihaleyi kaybettiği için üzülen Yusuf’a karşı duyduğu vicdan azabı öte tarafta gizli gizli ihale dosyalarını karıştırırken Yusuf’un çekmecesine düşürdüğü piercingi. Yusuf ya bulursa o piercingi? Temmuz’un acilen bu konuya el atması gerekmektedir, ancak o çekmeceyi açmak sandığı kadar kolay olmayacaktır!

N'olur Ayrılalım yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

(Milliyet)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi