Görüş Bildir

Nur Yerlitaş'a büyük bir darbe de Serkan Kaya'dan! Hem de 160 bin liraya mal oldu

Ünlü modacı olarak karşımıza çıkmıştı Nur Yerlitaş. Getiğimiz aylarda hastalanmış ve herkes tek bilek olup kendisine dualarını iletmişti. Derken iyileşti ve ekranlardaki o garip programlarda tekrardan karşımıza çıkmıştı. Nur Yerlitaş geçtiğimiz haftalarda öyle bir yorum yapmıştı ki.

Nur Yerlitaş'a büyük bir darbe de Serkan Kaya'dan! Hem de 160 bin liraya mal oldu

Ünlü modacı olarak karşımıza çıkmıştı Nur Yerlitaş. Getiğimiz aylarda hastalanmış ve herkes tek bilek olup kendisine dualarını iletmişti. Derken iyileşti ve ekranlardak o garip programlarda y-tekrardan karşımıza çıkmıştı. Nur Yerlitaş geçtiğimiz haftalarda öyle bir yorum yapmıştı ki...Neredeyse tüm ülkeyi karşısına almıştı. Şehtlerimize olan saygısızlık hareketleri o sıralar çok konuşulmuştu. O günden sonra sözlerinin çarpıtıldığını açıklasa da artık çok geçti. Nur Yerlitaş, şehitlerimize öyle bir gaf yapmıştı ki... Şu sıralar da Serkan Kaya'nın Kara Gözlüm klibinden çıkartıldığı açıklanmıştı. Şarkıcı Serkan Kaya ile birlikte çıkmıştı Yerlitaş klipte.

Nur Yerlitaş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullanmış, bu sözler nedeniyle gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasında modacıya tepkiler yağmıştı.

Şarkıcı bir hamle yaparak hem de 160 bin lira ödeyerek Nur Yerlitaş2ı klibinden sildirdi. Bu da Yerlitaş'a kaçıncı hamle olarak geri geldi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir