O Hayat Benim reyting kurbanı oldu! O Hayat Benim final bölümü yaşanacaklar

O Hayat Benim, bu akşam yayınlanacak olan son bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki O Hayat benim final bölümünde neler yaşanacak?

O Hayat Benim reyting kurbanı oldu! O Hayat Benim final bölümü yaşanacaklar

O Hayat Benim dizisi final bölümü ile ekranlara gelecek. Gün geçmiyor ki sevilerek izlenilen dizilerin acı sonuna şahit olalım. İşte o dizilerden biri de O Hayat Benim. 3 sezondur çok izlenilen O Hayat Benim, bu sezon yeni başlayan dizilerin hezimetine uğradı ve reytinglerde alt sıralara düşmeye başladı. Önümüzdeki bölümde de final yapacağı belirlendi. Geçtiğimiz haftalarda dizi hakkında ortaya atılan iddialarda O Hayat Benim final yapacak iddialarına yapımcılar yanıt vermemişti. Ancak geçtiğimiz gün dizinin resmi sayfasından o üzücü açıklamayapıldı.  Bu akşam yayınlanacak olan dizi ekranlara veda edecek.

O HAYAT BENİM FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR

16 Şubat 2014'te yayın hayatına başlayan 'O Hayat Benim' dizisi 4 sezon boyunca Fox ekranlarında yayınlandı. Dizi bu akşam yayınlanacak olan 131. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. İlişkilerindeki tüm iniş çıkışlardan sonra Efsun ve Arda, Zeynep'in kumpasından kurtulup yeniden evlenmek için hazırlıklar içinde. Ateş ve Bahar da, Bahar'ın iyiden iyiye iyileşmesi ve yeni doğacak bebeklerinin heyecanını yaşamaktadır. İki çift bu nedenle güzel bir gün geçirmek için bir sayfiye mekanına gider, burada eğlenceli anlar yaşarlar. Tüm bunlar olurken, Asım'ı ve Figen'i türlü tehditler sonucu kendi safına çeken Kenan, Asım'dan öyle bir şey ister ki, bu mutlu tablo bir anda kabusa dönüşür. Asım'la, oğlu Arda'yı sonsuza kadar düşman etmeyi aklına koyan Kenan, Asım'dan bir cinayet işlemesini ister. Asım, kızının canıyla, bir cinayet işleyip Arda'nın düşmanı olmak arasında kalacaktır. Öte yanda Zeynep, hem yaralı hem de hayal kırıklığı içinde yapacağı yeni hamleyi düşünürken, Efsun Sultan'a beklenmedik bir haber verir! Sultan'la arasındaki buzları eritmeyi amaçlayan Efsun bunda başarılı olabilecek midir? Zeynep, Arda ve Efsun'un düğününe engel olmak için bu kez hastalıklı bir plan yapar, bu da büyük acılara sebep olacaktır!

Kaynak: Diyarbakır Söz