O Ses TR'nin Güzeller Güzeli Solisti Hadise'nin Kardeşi Derya Açıkgöz 'Mirro' İsmiyle Modaya Atıldı, kimdir?

Ünlü şarkıcı Hadise'nin kardeşi, iş hayatına atılmayı hazırlanıyor. Derya Açıkgöz, 18 Mart Cuma günü, 'Mirror' adı verdiği koleksiyon, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında moda severlerle buluşacak.

O Ses TR'nin Güzeller Güzeli Solisti Hadise'nin Kardeşi Derya Açıkgöz 'Mirro' İsmiyle Modaya Atıldı, kimdir?

Açıkgöz “Mirror” adını verdiği koleksiyonunu 18 Mart Cuma günü Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında sergileyecek.

Beni bu işe başlamam konusunda ilk etkileyen kişi ablam Hülya oldu. Diplomamı aldıktan sonra İstanbul'a yerleştim. Hedefim moda master yapmaktı ama bunun yerine İstanbul'a gelip iş hayatına atıldım ve Hadise ile çalışmaya başladım. Hadise ile çalışma hayatım başlayınca moda dünyasının içine tamamen girmiş oldum.

Cosmopolitan ile de ortak bir projemiz başladı. Sosyal medyadan da bir çok teklif alıyorum. Eski tarzımla yeni tarzım arasında çok farklar var. Büyüdükçe ve öğrendikçe her insanın tarzı değişir.

Ben beğendiğim ve vücuduma yakışan parçaları giyerim. Sade olmayı sevsemde arada abartılı kıyafetlerde tercih ederim. Büyük aksesuarlar kullanmayı severim. Genç kızların öz güvenlerine hayranım. Kendi tarzlarını yaratmak için çaba gösteriyorlar. En sevdiğim renk kırmızı, kırmızıdan asla vazgeçemem!

Hadise'nin uzun süredir birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Uğur Güven ile bir dargın bir barışık süren ilişkisi sona erdi. Güven, geçtiğimiz günlerde başka bir aşka yelken açtı. Daha önce işadamı Hakan Karabiber ile evli olan Seçil Sırmacı'yla birlikte olmaya başlayan Uğur Güven; bu ilişkisini, Sırmacı'yla el ele verdiği pozlarla ilan etti. Kendisinden yaşça büyük kadınları seven, daha önce de kendisinden 25 yaş büyük olan Çiğdem Kayalı ile ilişkisi olan Güven'in yeni sevgilisi de ondan yaşça epey büyük. 17 yaşında bir oğlu olan Seçil Sırmacı, daha önce eski eşi Hakan Karabiber tarafından çocuğuyla ilgilenmiyor iddiasıyla suçlanmış, hatta bu olay gazetelere de haber olmuştu.

İşletmeci sevgili istemedi ama kendisi işletmeci oldu

Hadise, birlikte oldukları dönemde, sevgilisi Uğur Güven'den Karaköy'de mekan açtığı için ayrılmak istemişti. Ünlü şarkıcı, "İşletmeci sevgili istemem" demişti. Ancak Hadise'nin şu sıralar Bodrum'da bir beach açarak işletmeciliğe soyunmak istediği öğrenildi.

Hadise, stilistliğini de üstlenen kız kardeşi Derya Açıkgöz ile Karaköy'deki Madeo adlı mekanda eğlendi. Bir arkadaşının doğum gününe katıldıklarını söyleyen şarkıcı, sabah saat 03.00'e kadar mekanda kaldı. Ünlü şarkıcı, çıkışta kendisini bekleyen habercilerin sorularını da yanıtladı. Yılbaşı gecesi Hatay'da sahneye çıkan Hadise yeni sene planlarını şöyle anlattı: "2016 benim için müzik kaldığı yerden devam edecek. Yeni bir klip çalışmam olacak." SEVGİLİM OLSA BİLİRSİNİZ Geçtiğimiz günlerde aynı mekanda genç bir insanla el ele görüntülenen şarkıcı, konu aşka gelince ise soruları geçiştirdi. Habercilerin basına yansıyan resimi hatırlatması üzerine Hadise, "Arkadaşlar şu an hayatımda kimse yok. Zaten sevgilim olsa bilirsiniz" diyerek aşk iddialarını yalanladı.

  Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son zamanlarda söylediği şarkılar ve Tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması jüri üyeliği ile zirveye çıkan güzel solist Hadise 2016 yılbaşı akşamı Azerbaycan'da konser verecekti.Fakat Azerilerin yaşadığı develüasyon nedeniyle konseri iptal olan Hadise soluğu Hatay İskenderun ilçesinde aldı.Kendinizi dinleyeme gelenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.Pop Müziğim Ünlü ismi Hadise, ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısıyla hayranlarıyla buluştu. Eksi iki derece hava şartlarında şarkılarını söyleyen Hadise, dans ekibi ile sergilediği performansında göz doldurdu.

Pop Müziğin Ünlü ismi Hadise, 2016 Yılını Hatay’ın İskenderun ilçesinde verdiği konserle karşıladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konserinde Atatürk Anıt Alanı’nda sahneye çıkan Hadise, hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşattı. Sahneye ilk olarak ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ Şampiyonu Atalay Demirci çıktı. Demirci, stand up gösterisi ile alana toplananları kahkahalara boğdu.

Demirci’nin sona eren stand up gösterisinin ardından saat 23.00’da sahneye çıkan Pop Müziğim Ünlü ismi Hadise, ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısıyla hayranlarıyla buluştu. Eksi iki derece hava şartlarında şarkılarını söyleyen Hadise, dans ekibi ile sergilediği performansında göz doldurdu. Hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşatan Hadise, büyük beğeni topladı.Saatler gece yarısını gösterdiğinde geri sayım yapan Hadise, 2016 yılını Hatay’ın İskenderun ilçesinde karşıladı.

Ünlü Şarkıcı Hadise’nin yeni yıl için Azerbaycan’da planladığı konser yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iptal olmuştu.

Tv8 de yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasında Jürilik yapan Hadise bu kez işi abarttı.Son yılların ün büyük çıkışı yapan şarkıcılarından birisi olan verdiği konserlerde göstermiş olduğu performans ile 7 en 77 ye herkes tarafından büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı Hadise Yılbaşı için kesinin ağzını sonuna kadar açtı.Oses türkiye'nin güzel jürisi olan sarışın bomba hadise İskenderun’daki yılbaşı konseri için özel uçak kiraladı. Hadise konser öncesi kulis olarak da uçağı kullanacak. Makyajı uçakta yapılacak şarkıcı konser sonrası İstanbul’a dönüp yeni yılın ilk saatlerinde evinde olacağını açıkladı.

POP müziğin sevilen ismi Hadise, İskenderun’daki yılbaşı konseri için özel uçak kiraladı. Hadise, yılbaşı konseri için İskenderun’da olacak.Şarkıcı, İskenderun Anıt Meydanı’ndaki halk konseri için tam 20 bin Euro’ya uçak kiraladı. Temiz Magazin’in haberine göre; Hadise, özel uçağın lüksünden faydanalanarak İskenderun’a son dakika inecek. 12 kişilik uçakta Hadise’nin; makyözü, kuaförü, menajeri, kardeşleri ve dans ekibi olacak. Hadise, konser öncesi kulis olarak da uçağı kullanacak. Makyajı uçakta yapılacak şarkıcı, konser sonrası İstanbul’a dönüp, yeni yılın ilk saatlerinde evinde olacak. Öte yandan şarkıcı, önceki akşam da Arnavutköy’de bir yılbaşı kutlamasına katıldı. Rusya İle Yaşanan Uçak Krizinin Artçı şokları devam ediyor Ünlü Şarkıcı Hadise'nin Azerbaycanda vereceği konser devalüasyon sebebiyle iptal mi oldu o açıklama geldi.O ses Türkiye jürisi olan güzel şarkıcı Hadise yılbaşı gecesi Azerbaycan’da bir konser verecekti. Ancak güzel sanatçının vereceği konser Azerbaycan’da çıkan ekonomik kriz nedeniyle iptal oldu.Yılbaşı programının iptal olması üzerine anlaştığı parayı iade eden Hadise’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı organzasyonunda sahne almak için 600 Bin TL’ye anlaştığı açıklandı.

Ekranların fenomen programı “O Ses Türkiye” jürisi olan Hadise’nin yılbaşı gecesi vereceği Azerbaycan konseri iptal oldu. Ünlü şarkıcı Hadise, yılbaşı gecesi Azerbaycan’da vereceği konser iptal olunca, anlaştığı parayı iade etti. Güzelliği ve şarkıları ile gönüllerde taht kurmayı başaran Hadise’ye ekonomik kriz şoku!

Azerbaycan’da yaşanan ekonomik kriz Hadiseyi’de etkiledi. Yılbaşı akşamı vereceği konser iptal olan şarkıcı, kazanacağı 700 bin liradan oldu.En önemli gelir kaynağı petrolün ucuzlamasıyla ekonomisi sıkıntıya giren, parasının değeri yarı yarıya düşen Azerbaycan’daki kriz yılbaşı programlarını da etkiledi. Quba kentinde bulunan 5 yıldızlı bir otelle 250 bin dolar (700 bin TL) karşılığında anlaşan Hadise’nin yılbaşı konseri de iptal oldu.Yılbaşı programının iptal olması üzerine anlaştığı parayı iade eden Hadise’nin, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yılbaşı organzasyonunda sahne almak için 600 TL’ye anlaştığı öğrenildi.

O ses Türkiyede kırmızı koltukta oturan hadise ile murat boz aşk yaşıyor iddiaları ortaya atılmışken şimdide ahmet kural çıktı Tüpçü Fikret Aşk doğru mu Son zamanların en popüler isimlerinden birisi olan düğün dernekte tüpçü fikret tiplemisi ile yıldızı parlana ahmet kural o ses jürisi hadise ile aşk mı yaşıyor Yaz günü şarkısı ile adeta kulakların pasını silen ünlü oyuncu Hadise gündeme yaptığı o açıklamaları ile geldi. O ses Jürilerinden birisi olan son zamanlarda murat boz ile adı çıkan hadise rotayı değiştirdi ahmet kural ismi ön plana çıktı.Son yılların en büyük çıkışını yapan şarkıcılardan birisi olan tv8 de jürilik yapmaya başlayan güzel şarkıcı hadise gönlünü bakın kime kaptırdı.Prenses şarkısı ile adeta gönüllere taht kuran Hadise ile ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan herkesi şok edecek iddia bugün geldi. Ünlü oyuncu ile ünlü şarkıcı arasında aşk dedikodular gelmeye başladı. Fakat Hadise'ye Ahmet Kural arasındaki aşk dedikodusu sorulunca "kesinlikle böyle bir şey yok ve söz konusu bile değil" sözlerinde bulundu.

Hadise'nin önceki gece yarısı evinin olduğu Levent Loft’tan oyuncu Ahmet Kural ile birlikte taksiye binip Maslak’ta yapılan özel bir partiye katıldığı iddia edildi.

Cumartesi gece yarısını geçtikten sonra saat 03.40’ta, Maslak civarında bir taksiye biniyoruz kalabalık bir şekilde. Önde oturan arkadaşım ile taksici muhabbete başlıyor. Taksiyi kullanan beyfendi “Park Orman’ın oradan geliyorum. Az önce Levent Loft’tan Hadise ile Ahmet Kural’ı alıp oraya bıraktım” diyor.

Hayırdır inşallah demeye kalmadan, taksici bey “İçerisi lüks araba kaynıyor. Bütün ünlüler orada” diyor. “Sabah ola hayrola” diyor ve pazar sabahı küçük bir araştırma yapıyorum. Meğer Park Orman’ın içindeki bir araziyi 29 yıllığına kiralayan Serdar Bilgili, 40 kişinin katıldığı bir davet vermiş.

Çoğunluğu Yunan misafirlerin oluşturduğu gecede Ziynet Sali sahneye çıkıyor ve misafirleri coşturuyor. Davette Seray Sever ve Moris Kohen dışında Türk yok, ancak gece saat 02.00’den sonra parti hızlanıyor ve başka ünlüler de katılıyor.Ben hâlâ Hadise ve Ahmet Kural’ın birlikte gece yarısından sonra davete katılmasına takılıyorum. Dile kolay 20 yıldır takılıyorum ben bu tarz haberlerin peşine ve nedense hep bir şeyler çıkıyor. Detaylar yakında. Takipte kalın.

HADİSE KİMDİR?

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiş olan pop müzik sanatçısı. Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu.Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.Yapmak istediği müziği "şehirli pop" (urban pop) şeklinde nitelendiriyor. Christina Aguilera ve Beyonce Knowles gibi isimleri beğeniyor, ancak aynı zamanda Prince, Janet Jackson, Tina Turner, Alicia Keys, Toni Braxton gibi daha tecrübeli isimlerden de etkilendiğini ifade ediyor. En büyük hayali, Tina Turner ile tanışmak ve aynı sahneyi paylaşabilmek. Türkiye'den ise Tarkan'ı çok beğeniyor, "Onunla düet yapmak rüya gibi olurdu" diyor.Hasselt'te pazarlama bölümünde öğrenimini sürdüren ve beş dil (Flamanca, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce) bilen Hadise, boş zamanının büyük bölümünü müziğe ayırıyor. Söz yazıyor, beste yapıyor, kayıt stüdyolarında zaman geçiriyor ve konserlerine hazırlanıyor. Bunların yanısıra formunu korumak için jimnastik yapıyor, arkadaşları ve kardeşleriyle zaman geçirmekten hoşlanıyor.

Rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi beğenisine göre şekillendirmeyi amaçlayan Hadise'nin ilk teklisi "Sweat" adını taşıyordu. Yves Jongen'in yazdığı ve Serge Ramaekers ile birlikte yapımını üstlendiği şarkı, 3 farklı versiyonuyla raflardaki yerini aldı. Onu daha geniş kitlelere taşıyan parça ise, Haziran 2005 çıkışlı "Stir Me Up" oldu.

Şarkıcı, toplam 5 versiyonuyla sunulan "Stir Me Up"ın video klibiyle de olumlu not aldı.Hadise, 13 Ocak 2006'da yeni teklisi "Ain't No Love Lost"u müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının video klibi ise Tayland'da çekildi. Öte yandan "Ain't No Love Lost" teklisinde, şarkının "Burdayım" adlı bir de Türkçe versiyonu bulunuyor.Hadise 2005 yılında "Sweat" adlı ilk albümünü çıkardı.

Bir sonraki albümü "Hadise" ise 2007 yılında çıkardı. En büyük başarısını 2009 yılında Moskova"da Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye"yi temsil ederek elde etti. Burada Düm Tek Tek adlı şarkıyla finallerde dördüncü oldu.Şarkı çeşitli ülkelerin listelerinde 1 numara oldu. Düm Tek Tek şarkısının başarısıyla 2009 yılında "Fast Life" adlı bir İngilizce albüm ve "Kahraman" adlı bir Türkçe albüm çıkarttı. Fast Life albümünün başarısı çeşitli Avrupa ülkelerinde, Japonya"da, Endonezya"da büyük tanıtıcı bir turneye yol açtı…Hadise Belçika"nın en prestijli ödülü olan TMF AWARDS "ta 2006 – 2007 ve 2009 yıllarında "BEST URBAN" kategorisinde ödüle layık görüldü. Balkanların en büyük müzik kanalı Balkanika TV tarafından her sene geleneksel olarak verilen Balkanların En İyileri ödüllerinde de Hadise, "Balkanların en iyi kadın sanatçısı 2009" ödülünü aldı. Ayrıca Türkiye"de de onlarca ödüle layık görüldü.Hadise, bir yıllık bir hazırlıktan sonra "Aşk kaç beden giyer?" adlı 5. albümünü Nisan 2011 "de yayınladı (2. Türkçe albümü). Albümün ilk klibi ise "Superman" isimli şarkıya çekildi. "Superman" uzun süre listelerde birinci sırada yer aldı.Albümün ikinci klibi ise adeta bir marş haline gelen "Aşk Kaç Beden Giyer" e çekildi. Klibin yönetmenliğini Hulya Açıkgöz üstlendi. Bu şarkı uzun süre listelerde bir numarada kaldı ve internette de tıklanma rekoru kırdı. Albümün üçüncü klibi ise yine Hulya Açıkgöz tarafından "Mesajımı Almıştır O" isimli şarkıya çekildi.hadise; şarkı sözü yazmaya, beste yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Ayrıca Belçika'da çeşitli konserler veriyor, Almanya, Hollanda, Polonya ve hatta Hindistan'da sahne almak için anlaşmalar imzalıyor. Onun adı şimdiden dünyaya yayılmaya başladı. Bakalım Hadise'yi önümüzdeki yıllarda Christina Aguilera, Jennifer Lopez gibi tüm dünyanın peşinden koştuğu bir popüler müzik yıldızı olarak görebilecek miyiz...Serdar Ortaç'ın 2008 yazında piyasaya çıkan Nefes albümünde yer alan "Düşman" adlı şarkıda Ortaç'la düet yaptı.Türkiye'yi temsil ettiği 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 16 Mayıs 2009 tarihinde "Düm Tek Tek" adlı şarkıyla dördüncü oldu.Popstar adlı yarışma programında sunuculuk yaptı.2011 Ekim ayında Show TV'de yayınlanan, Acun Medya yeni projesi olan “O Ses Türkiye” ses yarışmasının jüriliğini yaptı.Hadise 2012 yılının Haziran ayında "Biz Burdayız" adlı Single çalışmasını hayranlarının beğenisine sundu. Single da yer alan parçanın sözlerini Deniz Erten'e aitti ; bestesini, Deniz Erten, Mario Winans, Fotios Stefos birlikte yaptı. Klip yönetmenliğini ise Hülya Açıkgöz üstlendi.Acun Ilıcalı’nın yaptığı TV8'de 29 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. Sezon “O Ses Türkiye” adlı yarışma programında; yeni jüri üyeleri ise Mazhar Alanson, Özkan Uğur, Athena Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz ve Ebru Gündeş oldu. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur aynı koltukta yer alacak ve tek oy hakkına sahip olacak.O Ses Türkiye’nin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Hadise Açıkgöz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Murat Boz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Albümleri :

2005 - Sweat

2008 - Hadise

2009 - Fast Life

2009 - Kahraman

2011 - Aşk Kaç Beden Giyer?

2014 - Tavsiye

AHMET KURAL KİMDİR?

Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde babasının görev yeri olan Kütahya’da doğmuştur. Aslen Ankara’lıdır. Babası emniyet müdürü idi. Lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı. Babasının tayinleri yüzünden 11 senede 12 okul değiştirdi. Kütahya, Nevşehir, Silopi, Karaman, Denizli merkezlerinde çocukluğu geçti.

Konya Selçuk Üniversitesi Radyo televizyon sinema bölümünü bitirdi ve ardından Ankara’da Bilkent üniversitesinde master yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.Tiyatro eğitimi sırasında Levent Kırca tarafından keşfedilince Levent Kırca Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil edildi.

2008 yılında, Güneşin Oğlu adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra ve Özgü Namal ile birlikte rol aldı.2010 yılında “Çalgı Çengi” adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 2012 yılında yine “İşler Güçler” adlı dizide ve 2013 yılında “Düğün Dernek” filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı.2014 yılında "Kardeş Payı" adlı dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan oynadı.2015 yılında yine yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği "Düğün Dernek 2: Sünnet" sinema filminin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Sinasi Yurtsever yer aldı.

Ödülleri :

2014 - 19. Sadri Alışık Ödülleri - En iyi erkek oyuncu (komedi) (Düğün Dernek)

2013 - 4. Antalya Televizyon Ödülleri - Komedisi dizisi en iyi erkek oyuncu (İşler Güçler)

Tiyatro Oyunları :

- Ateşin Düştüğü Yer (Levent Kırca Oya Başar Tiyatrosu)

- Gereği Düşünüldü (Levent Kırca Oya Başar Tiyatrosu)

- Adı Menekşe (Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu)

Filmleri :

2015 - Düğün Dernek 2: Sünnet (Tüpçü Fikret) (Sinema Filmi)

2014 - Kardeş Payı (Tv dizisi)

2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi (Bakan) (Konuk oyuncu) (Sinema Filmi)

2013 - Düğün Dernek

2012-2013 - İşler Güçler

2012 - Behzat Ç.

2011 - Çalgı Çengi

2011 - Üsküdar'a Giderken

2010-2011 - Elde Var Hayat

2010 - Memleket Meselesi

2010 - Mar

2009 - Ramazan Güzeldir

2009 - Bir Bulut Olsam

2009 - Kahramanlar

2008 - Güneşin Oğlu

2008 - Gazi

2007 - Evimin Erkeği

2007 - Fikrimin İnce Gülü

Kaynak: İnternet Ajans

Kaynak: Diyarbakır Söz