O Ses Türkiye 15 Kasım neler oldu neler

O Ses Türkiye 15 Kasım 18. bölümü TV8 izleyicisini yine ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı’nın sunduğu, Gökhan&Hakan, Murat Boz, Hadise ve Ebru Gündeş gibi dev isimlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye 15 Kasım akşamı yine müthiş performanslar, espriler, sürprizler vardı.

O Ses Türkiye 15 Kasım neler oldu neler

TV8’den ekranlara gelen ve bu sezona da damga vurmayı başaran O Ses Türkiye yarışma programında 15 Kasım 18. Bölümünde izleyiciye yine müthiş dakikalar yaşattı.

ACUN ILICALI’DAN GÖLHAN&HAKAN’A SÜRPRİZ!

Acun Ilıcalı yine yaptı yapacağını ve Gökhan&Hakan Özoğuz’a bir sürpriz yaptı. Gökhan ve Hakan Özoğuz’un çocukluk fotoğrafını yayınlayan Acun Ilıcalı izleyenlere yine keyifli anlar yaşattı. İşte Gökhan ve Hakan Özoğuz’un çocukluk fotoğrafı.

MUHAMMED ŞAHİN KORKMAZ

2009 yılında çok izlenen Bir Şarkısın Sen yarışmasında da şarkılar söyleyen Muhammed Şahin Korkmaz da O Ses Türkiye 15 Kasım 18. Bölümde performansını sergiledi. İbrahim Tatlıses ile de düet yapmış olan Muhammed Şahin Korkmaz’a hiçbir jüri üyesi dönmedi.

O Ses Türkiye 15 Kasım 2015 18. Bölüm de sona erdi, yavaş yavaş jüriler takımlarını belirlerken, izleyiciler bir an önce düelloların başlamasını bekliyor.

O SES TÜRKİYE 15 KASIM 18. BÖLÜMÜNÜ İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler