O Ses Türkiye 7. Bölüm (19 Ekim) - En çok beğenilen ses

TV8’den ekranlara konuk olan fenomen yarışma programı O Ses Türkiye’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. O Ses Türkiye 19 Ekim akşamı 7. Bölümüyle ekranlara geldi. Birbirinden renkli simalar şarkılarını seslendirdi, beğenilen seslere jüri döndü. Ancak dört jürinin de döndüğü bir isim vardı ki herkes onu takımına almak için elinden geleni yaptı. Onur Baytan’ın performansı jüriyi kendine hayran bıraktı. Peki, Onur Baytan kimi seçti? İşte ayrıntılar…

O Ses Türkiye 7. Bölüm (19 Ekim) - En çok beğenilen ses

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

O Ses Türkiye 19 Ekim akşamı 7. Bölümünde de izleyici yine ekrana kilitlendi. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan-Hakan Özoğuz gibi isimlerin yer aldığı jürinin kendilerine dönmesi için şarkılarını söyleyen yarışmacılardan bazıları başarılı oldu, bazıları ise olamadı.

ONU KAPMAK İÇİN YAPMADIKLARI KALMADI!

19 Ekim akşamı O Ses Türkiye’de dört jürinin de döndüğü ve çok beğendikleri bir isim vardı ki jüri üyeleri onu kendi takımlarına almak için ellerinden geleni yaptı. Onur Baytan seslendirdiği şarkıyla herkesi kendine hayran bırakırken, jüri de bu sese kayıtsız kalmadı ve Onur’u takımlarına almak için birbirleriyle yarıştılar. Ancak Onur Baytan’ın tercihi Ebru Gündeş’ten yana oldu.

İŞTE Onur Baytan’IN PERFORMANSI

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler