Gökhan yaptı yapacağını, O Ses Türkiye'de Ahmet Parlak "İsyan" ile hem büyüledi hem kopardı! Ahmet Parlak İsyan

Halil Sezai' nin 'İsyan' şarkısını bilmeyen yoktur. İsyan şarkısı bu ara bir meyhane şarkıcısının dilinde pelesenk olmuş ve söyleme stili ile de gündeme düşmüştü. O Ses Türkiye jürisi Gökhan; sahneye çıkan bir yarışmacının isyan parçasını söylemesi ile komik dakikalara o meyhanecinin söyleme stili de eklenince ortalık koptu

Gökhan yaptı yapacağını, O Ses Türkiye'de Ahmet Parlak

Halil Sezai' nin 'İsyan' şarkısını bilmeyen yoktur. İsyan şarkısı bu ara bir meyhane şarkıcısının dilinde peleseng olmuş ve söyleme stili ile de gündeme düşmüştü. O Ses Türkiye jürisi Gökhan; sahneye çıkan bir yarışmacının isyan parçasını söylemesi ile komik dakikalara o meyhanecinin söyleme stili de eklenince ortalık koptu

24 Kasım O Ses Türkiye meyhanede isyan şarkısıyla Ahmet Parlak büyüledi! O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'dan katılan bir yarışmacının isyan şarkısını söylemesinin ardından internetten beğendiği bir video'yu izletti. Acun Ilıcalı'nın ekranlara getirdiği video'da Ahmet Parlak isimli bir kişi meyhanede halil sezai'nin ünlü şarkısı İsyan'ı söylüyordu.

HERKES BÜYÜLENDİ

 O Ses Türkiye'nin 24 Kasım gecesi programında jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz Almanya'dan katılan bir yarışmacının isyan şarkısını söylemesinin ardından internetten beğendiği bir video'yu izletti. Acun Ilıcalı'nın ekranlara getirdiği video'da Ahmet Parlak isimli bir kişi meyhanede Halil Sezai'nin ünlü şarkısı İsyan'ı söylüyordu.

Geçen sene çekildiği öğrenilen video'yu internette görüp beğendiğini anlatan Gökhan Özoğuz, Ahmet Parlak'ın performansını ve şarkıyı söyleme şeklini çok beğendiğini söyledi. Gökhan'ın bu itirafının ardından Ahmet Parlak'ın önümüzdeki günlerde O Ses Türkiye yarışmasına katılması bekleniyor.

 JÜRİLER YARIŞIYOR

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye’de”, her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarışıyor.

O Ses Türkiye’de geçen hafta; yarışmacılardan Deyiş Devran Kılıç, “Bir Derdim Var” şarkısını seslendirdi. Deyiş Devran Kılıç, sesini beğenen jüri üyeleri Ebru Gündeş ve Murat Boz arasından Ebru Gündeş’i seçti.

O Ses Türkiye'nin 24 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde Gökhan, Halil Sezai'nin sevilen şarkısı İsyan'ın internette paylaşılan farklı bir versiyonunu izleyicilere seyrettirdi.

Bayan yarışmacının farklı bir tarzda söylediği isyan şarkısından sonra açıklamalarda bulunan Gökhan 'İsyan' şarkısının yeni versiyonunu yayınlattı. Bir meyhanede için adamın isyan performansı stüdyoyu yıkıp geçti...

AHMET PARLAK YORUMLARI

Stüdyodaki seyircilerin ve jürinin büyük ilgi ile izlediği Ahmet Parlak, programın ardından sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. İşte, o yorumlardan bazıları!

Ahmet Parlak önceden tüm Mersin halkını mest ediyordu, şimdi ise tüm Türkiye'yi mest etmeye başladı.

Ahmet Parlak videosu o ses türkiyede beni bitirdi.

Gökhan sayesinde Ahmet Parlak gibi mütiş bi ses tanıdık meşhur oldu ya.

Ahmet Parlak #osesTürkiye 'ye katılıp Gökhan ve Hakan'ın takımında yarışsın siz o zaman görün programı.

Tüm Türkiye an itibariyle youtube 'a 'Ahmet Parlak - İsyan' yazıp aratıyor.

Ahmet Parlak daha ne kadar meşhur olabilirdi acaba?

AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz