Görüş Bildir

O Ses Türkiye büyüleyici sesler (18 Ekim) -

TV8’in en fenomen yarışma programı O Ses Türkiye son bölümüyle de hayran kitlesinin ekranları başında soluğunu kesti. Birbirinden muhteşem performansların sergilendiği O Ses Türkiye son bölümünü izleyenler gülme krizine de girdi. Özellikle Ebru Gündeş’in koltuğunda şarkı söylemesi sonrası Murat Boz ve Hadise’nin bayılma taklidi yapması izleyenleri kahkahalara boğdu. İşte O Ses Türkiye son bölüm izleme linki ve müthiş performanslar.

O Ses Türkiye büyüleyici sesler (18 Ekim) -

TAHİR KARAKEÇİ

18 Ekim akşamı O Ses Türkiye 6. Son bölümüyle ekranlara konuk oldu. Murat Boz, Hadise, Gökhan-Hakan Özoğuz ve Ebru Gündeş gibi usta isimlerin jüri koltuğunda oturduğu ve Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlarımıza konuk olan O Ses Türkiye son bölümde birbirinden müthiş performanslar izleyiciyi adeta mest etti.

MURAT BOZ VE HADİSE BAYILDI!

Yarışmacı Tayfun Solumaz’ın seslendirdiği ‘Dedikodu’ adlı şarkı sonrası dört jüri üyesi de döndü. Yarışmacıyı ikna sırası Ebru Gündeş’e gelince olanlar oldu. Muhteşem sesiyle Dedikodu şarkısından bir kubbe söyleyen güzel sanatçı Ebru Gündeş, sesiyle Murat Boz ve Hadise’yi bayılttı. Yaşanan eğlenceli anlar hem stüdyodakileri hem de ekranları başındaki izleyiciyi kahkahaya boğdu.

O SES TÜRKİYE 6. SON BÖLÜM İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi