Oğuzhan Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in aldığı ücret dudakları uçuklattı

Son günlerin çok konuşulan ismi Oğuzhan Koç ile birlikteliğinden bahsettiren Yağmur Tanrısevsin, yeni reklam filminden aldığı ücret ile dudakları adeta uçuklattı. Yağmur Tanrısevsin bir hafat da 900 bin lira kazandı

Oğuzhan Koç'un sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in aldığı ücret dudakları uçuklattı

Oğuzhan Koç ile birlkteliği sonrasında adından sıkça bahsedilen Yağmur Tanrısevsin, bir kozmetik devinin reklamarında yer alacak. Reklam filmi için Brezilya'ya giden Tanrısevsin'in aldığı ücret dudakları uçuklattı.  Yapılan reklam anlaşmasında Yağmur Tanrısevsin, reklam çalışmaları haftasında tam 900 bin lira kazandı.

MAYIS KRALİÇESİ İLE ADINDAN BAHSETTİRMİŞTİ

İki yıl önce ‘Mayıs Kraliçesi’ dizisiyle ekranda olan Yağmur Tanrısevsin, reklam filmi için Brezilya’ya gitti. Beş gündür Sao Paulo şehrinde olan oyuncu, bir kozmetik markasının yüzü oldu. Brezilya’da kamera karşısına geçen ve objektife poz veren Yağmur Tanrısevsin’in sekiz gün sürecek çekim için 900 bin TL aldığı iddia edildi. Oyuncu, Sao Paulo’dan sonra Salvador’a geçerek çekimlere devam edecek. Oğuzhan Koç’la evliliğe giden beraberliğiyle gündemde olan Yağmur Tanrısevsin, setten kalan zamanlarında şehri dolaşmayı da ihmal etmiyor. Milliyet'in haberine göre genç oyuncu, önceki gün duvarların grafitilerle süslü Beco do Batman’ı gezdi. Çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaşan genç oyuncuya binlerce beğeni gelirken, ünlü isimler de yorum yapmayı ihmal etmedi.

YAĞMUR TANRISEVSİN HAKKINDA

Ağustos 1990 tarihinde Mersin‘de doğmuştur. Aslen Mersin’lidir. Mersin’de büyüdü. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de okudu. Üniversiteyi kazanınca 2010 yılında geldiği İstanbul‘da Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümüne okumaktadır. Craft Oyunculuk Atöylesi’nde eğitim almaya başladıktan bir yıl sonra bağlı olduğu ajanstan gelen teklif üzerine 2011 yılında başrollerini Hazal Kaya , Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez‘in paylaştığı “Adını Feriha Koydum” adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz