Oscarlık oyuncu Jennifer Lawrence: "Hakkımda ne düşündüklerini önemsemiyorum"

Açlık oyunları filmlerinin başrol oyuncularından Jennifer Lawrence henüz 25 yaşında olmasına rağmen “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Lawrence, kendisi için yazılan eleştirilere de “Hiç kimseyi umursamıyorum” diyerek cevap verdi. Oscarlık oyuncu Jennifer Lawrence: "Hakkımda ne düşündüklerini önemsemiyorum"

Oscarlık oyuncu Jennifer Lawrence:

'Açlık Oyunları' serisindeki rolüyle dünya çapında ünlenen ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, Twitter ve Instagram'dan uzak duruyor. Filmleri hakkında yazmak dışında, Facebook sayfasını ise çok nadir kullanıyor. 25 yaşındaki yıldız, sosyal medya kullanma konusunda kendisiyle aynı işi yapan yaşıtlarından biraz daha hassas. Bunun nedeni, kendisinin de itiraf ettiği gibi, başkalarının kendisi hakkında düşündüklerinden çok fazla etkilenmesi...

New York Times gazetesine konuşan Jennifer Lawrence, ünlü olmanın kaygı bozukluğunu artırdığını ve bu yüzden kendini Google'da aratamadığını söylüyor:

"İnsanların benim hakkımda ne düşündüğü konusunda endişe ederek zamanımı boşa harcadığımın farkındayım. Ama işte önemsiyorum! Sadece umurumda değilmiş gibi yapıyorum. Böyle bir endişem olmaması gerektiğini biliyorum ama var, ne yapabilirim? Bu konuda çok güvensiz hissediyorum. İnternet, sizi gerçekten tanımayan insanların hakkınızda yorum yapmaya izin verdiği bir dünya."

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz