Oyunculuktan sosyeteye soyunan Tuncay Özilhan'ın eşi Yasemin Ergene Özilhan'ın mağazası nerede? kimdir?

Oyuncu Yasemin Özilhan, ticaret hayatına atıldıktan sonra işlerini rayına oturtunca 'oyunculuğu bırakıyorum' açıklamsaında bulundu. İzzetÖzilhan ile 2011 yılında evlenmesi akabinde sonuncusu Akmerkez'de olmak üzere 15. mağazasını açtı. Peki adeta mağazalar zinciri oluşturan Yasemin Ergene Özilhan, ekranlara tekrar dönecek mi!

Oyunculuktan sosyeteye soyunan Tuncay Özilhan'ın eşi Yasemin Ergene Özilhan'ın mağazası nerede? kimdir?

Oyuncu Yasemin Özilhan, ticaret hayatına atıldıktan sonra işlerini rayına oturtunca 'oyunculuğu  bırakıyorum' açıklamsaında bulundu. İzzetÖzilhan ile 2011 yılında evlenmesi akabinde sonuncusu Akmerkez'de olmak üzere 15. mağazasını açtı.  Peki adeta mağazalar zinciri oluşturan Yasemin Ergene Özilhan, ekranlara tekrar dönecek mi! Sahi koltuğunda oturan Podyum ve ekranlardan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, genç işadamı İzzet Özilhan'la yaptığı evliliğin ardından kendini geliştirmeyi başardı. Bu sayede evliliğin ilk döneminde hakkında yapılan birçok eleştiriyi de herkese unutturan Özilhan, artık oyunculuk serüvenine tamamen nokta koyduğunu açıkladı. Evlendikten sonra İngilizce öğrenen ve Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitiren Yasemin Özilhan, tamamen ticaretle ilgilenmeye başladı. Yasemin Özilhan'ın oyuncuuğu bırakması açıklaması, sevenlerini üzdü. Mankenlikten sosyete geçiş yapan Yasemin Özilhan ve açıklaması

Podyum ve ekranlardan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, genç işadamı İzzet Özilhan'la yaptığı evliliğin ardından kendini geliştirmeyi başardı. Bu sayede evliliğin ilk döneminde hakkında yapılan birçok eleştiriyi de herkese unutturan Özilhan, artık oyunculuk serüvenine tamamen nokta koyduğunu açıkladı. Evlendikten sonra İngilizce öğrenen ve Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitiren Yasemin Özilhan, tamamen ticaretle ilgilenmeye başladı.

Yasemin Ergene Özilhan kimdir?

Almanya doğumlu Türk aktris, model, dizi ve sinema oyuncusu.

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu bir kız çocuğu ve Ela isminde 2013 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Yıl Yapımın Adı Tür Rol

2002 Koçum Benim TV Dizisi Eylül

2003 Vizontele Tuuba Aynur (kısa rol)

2004 Çocuğun Var Derdin Var TV Dizisi Sibel

2005 Aşk Oyunu TV Dizisi Ekin Teksoy

2006-2010 Doktorlar TV Dizisi Ela Altındağ

2008 Babam Adam Olacak TV Dizisi Yeşim

Kaynak: Diyarbakır Söz